Portada > Actualitat > Notícies > Els joves de Parets que facin 18 anys tindran l’entrada gratuïta als espectacles del Teatre municipal

Els joves de Parets que facin 18 anys tindran l’entrada gratuïta als espectacles del Teatre municipal

15/09/2022

Per gaudir de la promoció només cal portar el DNI el mateix dia de la representació al Teatre Can Rajoler

L’Ajuntament de Parets torna a llançar la campanya Teatre per la cara per promoure el teatre entre el públic més jove i on tots els paretans i paretanes que facin 18 anys poden obtenir una entrada lliure per anar a veure la programació estable dels diumenges al Teatre Can Rajoler.

La programació del teatre municipal, fins al desembre, es pot consultar al portal web de l’Ajuntament i els joves que estiguin interessats en la promoció només han de venir el mateix dia de la representació amb el seu DNI.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Teatre Can Rajoler

Arxius adjunts