Portada > Actualitat > Notícies > Parets organitza un procés participatiu per a l’elaboració del nou Pla d’Igualtat i LGTBIQ+

Parets organitza un procés participatiu per a l’elaboració del nou Pla d’Igualtat i LGTBIQ+

16/09/2022

Hi haurà dos espais de debat el 27 de setembre i el 6 d’octubre, a les 18 h, al Casal Cal Jardiner, amb la participació oberta a través d’inscripció

L’Ajuntament de Parets del Vallès organitza un procés participatiu per a l’elaboració del nou Pla d’Igualtat i LGTBIQ+ el 27 de setembre i el 6 d’octubre, ambdós es faran a les 18 h i tindran lloc al Casal Cal Jardiner. El procés d’elaboració del ple té l’objectiu de fer de Parets un municipi encara més igualitari i divers, i aconseguir-ho també a través de la participació dels veïns i veïnes del municipi.

El procés participatiu del 27 de setembre està enfocat per a dones i el del 6 d’octubre, per a persones LGTBIQ+. En aquest sentit, es convida a totes les persones que tinguin idees per a millorar la vida de les dones i les persones LGTBI+ a participar i per a fer-ho cal inscriure’s a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per WhatsApp al 667 992 353. 

Arxivat a: Ajuntament, Joventut
Casal de Joves Cal Jardiner

Arxius adjunts