Portada > Actualitat > Notícies > El govern de Parets demana a la Generalitat suport en matèria de seguretat, inversions al CAP, més finançament per a l'Institut Escola i subvenció per a la piscina descoberta

El govern de Parets demana a la Generalitat suport en matèria de seguretat, inversions al CAP, més finançament per a l'Institut Escola i subvenció per a la piscina descoberta

20/09/2022

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, acompanyat per la vicealcaldessa, Casandra Garcia, i diferents membres de l'equip de govern, han rebut el Delegat Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Antoni Morral

La trobada ha servit per intercanviar propostes de millora de funcionament i comunicació i treballar plegats per aconseguir millores per a Parets del Vallès.

En aquest sentit, l'alcalde, Francesc Juzgado, valora "positivament la reunió de treball, i la mediació del Delegat entre Ajuntament i Generalitat de Catalunya. Quan més cohesionats treballem totes les administracions millor per a tothom".

Tenint en compte l'increment del preu de materials, el govern local ha demanat actualitzar el conveni del futur institut Escola, diners que, recordem, avança l'Ajuntament, amb el compromís de retorn del 90%  per part de la Generalitat.

Altres demandes han estat més recursos, millores i el servei d'urgències nocturnes al CAP, subvenció per a la piscina descoberta i més presència dels Mossos d'esquadra a Parets, tenint en compte que tenen la competència en matèria de seguretat.

De la seva banda, Antoni Morral, qui ha visitat on s'ubicarà el futur nou Institut Escola, s'ha compromès a mediar en el que faci falta entre Ajuntament i Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: Ajuntament, Educació, Salut, Seguretat, Urbanisme
Visita institucional Antoni Morral (1)
Visita institucional Antoni Morral (2)
Visita institucional Antoni Morral (3)