Portada > Actualitat > Notícies > Parets substitueix i millora la il•luminació del camp de futbol municipal Josep Seguer

Parets substitueix i millora la il•luminació del camp de futbol municipal Josep Seguer

21/09/2022

L’actuació va iniciar-se el 19 de setembre per aconseguir una millora energètica i de la qualitat d’il•luminació

Parets del Vallès va iniciar, el 19 de setembre, una actuació de millora per a substituir la il·luminació del camp de futbol municipal Josep Seguer. Les obres d’actuació consisteixen en la instal·lació d’un sistema LED i en l’adaptació al nou monitoratge i han estat portades a terme per l’empresa adjudicatària ELECTRA, S.L. per un import de 39.635,13€ + IVA.

Amb aquesta actuació es pretén aconseguir una millora energètica i de qualitat d’il·luminació i si les condicions meteorològiques ho permeten s'estima que les obres duraran 15 dies. En cap cas, l’actuació interromp les activitats programades del camp de futbol.

 

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Camp de futbol