Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull un taller sobre contaminació acústica i atmosfèrica amb l’alumnat de l’Institut La Sínia i l’Escola Acesco

Parets acull un taller sobre contaminació acústica i atmosfèrica amb l’alumnat de l’Institut La Sínia i l’Escola Acesco

28/09/2022

L’activitat s’ha celebrat avui a la Plaça de la Vila, s’emmarca dins la programació de la Setmana de la Mobilitat Europea i hi han participat els cursos de 3 d’ESO dels dos centres educatius

Parets del Vallès ha celebrat avui, 28 setembre, el taller Quin soroll fem? Quin aire respirem? de 9 a 14 h, a la plaça de la Vila, amb la participació d’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut La Sínia i l’Escola Acesco. El taller és un recurs de la Diputació de Barcelona sobre la contaminació acústica i atmosfèrica, amb l’objectiu de millorar-ne la qualitat. L’alumnat ha pres mesures de soroll i traslladat les dades a un plànol de Parets per marcar les zones de major i menor contaminació acústica.

L’activitat s’emmarca dins la programació del municipi de la Setmana de la Mobilitat Europea on també es va posar a disposició dels paretans i paretanes el servei de bus urbà de forma gratuïta del 16 al 22 de setembre. La Setmana del 2022  porta per lema Combina i mou-te! que posa l’accent en la intermodalitat i ens anima a moure’ns de manera sostenible en el benefici per la nostra salut i pel medi ambient.

La Setmana Europea de la Mobilitat promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Taller de la Setmana de la Mobilitat
Taller de la Setmana de la Mobilitat