Portada > Actualitat > Notícies > El Servei Local d’Ocupació de Parets organitza noves formacions professionalitzadores en els àmbits de la logística i gestió administrativa

El Servei Local d’Ocupació de Parets organitza noves formacions professionalitzadores en els àmbits de la logística i gestió administrativa

29/09/2022

El servei local d'ocupació de Parets (SLOP) ofereix formacions gratuïtes pels seus usuaris.

 

Entre els cursos que ha programat, hi ha un curs de Gestió de magatzems, del 3 al 10 d'octubre, dos cursos de carretoner frontal (del 7 al 10 de novembre), dos de retràctil ( del 14 al 17 de novembre), dos de plataformes elevadores (del 21 al 24 de novembre), i, finalment, un curs de SAP Business One del 16 de novembre al 2 de desembre.

D'altra banda, també proposa un taller de coaching ocupacional a càrrec de Roser Sellés (coach) per millorar competències personals i ser resilient davant les adversitats (del 21 al 23 de novembre).

Podeu trobar informació detallada de cada curs i fer les inscripcions als cursos al portal web de l’ajuntament.

Tanmateix per a qualsevol consulta, podeu contactar per telèfon trucant al 93 573 88 96 o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). O bé, acudir presencialment als equipaments municipals al carrer la Volta, 2 planta 1a local 1.

Arxivat a: Ajuntament, Joventut, Ocupació
Centre SLOP

Arxius adjunts