Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per al tret de sortida del ‘Posa’t guap@’, la iniciativa del govern local pel comerç de Parets

Tot a punt per al tret de sortida del ‘Posa’t guap@’, la iniciativa del govern local pel comerç de Parets

30/09/2022

La jornada se celebrarà el 9 d’octubre, d’11 a 20 h, al Sot d’en Barriques, i comptarà amb les parades dels comerços del poble, tallers, actuacions i exhibicions

Parets del Vallès donarà el tret de sortida a la iniciativa per recolzar el comerç local del municipi Posa’t guap@, el 9 d’octubre, al Parc del Sot d’en Barriques. La jornada inclourà activitats per a tots els públics i està pensada per a poder-hi passar tot el dia, amb propostes de les 11 h fins a les 20 h. La mostra Posa’t guap@ vol aglutinar totes les activitats locals que tenen a veure amb la imatge personal com perruqueria, roba, dietètica, gimnàs, estètica o dentista, però al mateix temps fer-ho de manera lúdica i divertida per a tots els visitants.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca que “Posa’t guap@ serà molt més que una mostra, serà una jornada per trobar-nos amb el comerç local, donar-li suport i teixir aliances. Al mateix temps vol servir per demostrar que no fa falta sortir de Parets per obtenir serveis que tenim al costat de casa. La jornada també servirà per presentar l’Associació de Comerciants de Parets (ASIC) que és molt necessària al municipi i a la qual li desitgem molts encerts”.

La regidora de Comerç i Consum, O'hara Valdivia, apunta que “volem que Posa’t guap@ sigui més que una fira de comerç i que esdevingui un espai de trobada entre el nostre teixit comercial i els paretans i les paretanes”.

La iniciativa del 9 d’octubre comptarà amb carpes per a les parades del comerç del poble i parades de menjar acompanyades, també, de tota mena d’activitats lúdiques entre les quals destaca un espectacle còmic a càrrec de Mai Boncompte, una actuació a càrrec de la companyia Sienta la Cabeza, una sessió de música del DJ Nick Prescott i un photocall 360º.

A més, durant el matí, es faran vàries activitats: un taller de taitxí preparat per Pedro Torrecillas, de l’Espai Taiji Chen; una sessió de ioga, a càrrec de The Nomad Yoga; un taller d’emocions (infantil), organitzat per CreixeMent Espai Psicològic; un taller titulat Storytimes, petites obres de teatre amb cançons i joc adreçades als més petits, a càrrec de Kids&Us Parets; un taller per treballar l’autoestima, sota el títol Estima’t, a càrrec de CreixeMent Espai Psicològic; un taller per personalitzar les teves ulleres del Posa’t guap@; una actuació de música sota el nom Celtic Concert per part de l'Aula de Violí Suzuki de Can Roget; i la inauguració de la fira i presentació de l’Associació de Comerciants (ASIC).

La mostra, però, continuarà la seva activitat en horari de tarda i a partir del migdia també acollirà: un taller sobre la cura de la pell organitzat per Laus by Mary Kay; una sessió de contes per públic familiar per l’Albert, de Gra de Sorra; un taller de pastissos i dolços per a nens, a càrrec de Le Caramel; una desfilada organitzada per la Maria Vila i dinamitzada per Mai Boncompte; i, finalment, un sorteig de la gran panera de l’Associació de Serveis i Comerciants de Parets del Vallès (ASIC).

Es tracta d’un esdeveniment que s’inclou dins de la campanya Enamora’t de Parets amb l’objectiu de donar suport el comerç local del municipi. Per altra banda, el títol de la mostra Posa’t guap@ (que unifica el significat de posa’t guapa i posa’t guapo) també vol ser una invitació inclusiva on tothom es pugui senti interpel·lat a participar.

El díptic amb totes les activitats programades de la mostra Posa’t guap@ es pot consultar al portal web de l’Ajuntament de Parets del Vallès i el vídeo promocional és accessible des del portal web de TV Parets.  

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Esdeveniments
Posa't guap@

Arxius adjunts