Parets dona el tret de sortida a la nova temporada de la iniciativa social i mediambiental Parets amb Flors

Dilluns, 3 d'octubre de 2022 a les 00:00
L’edició comença avui, 3 d’octubre, i estrena un projecte nou de guarniment de flors de carrer que finalitzarà per la Diada de Sant Jordi

La iniciativa Parets amb flors ha reprès l'activitat avui, 3 d’octubre, amb una periodicitat de matins, de 10 a 12 h, tots els dilluns i amb un projecte nou de guarniment de flors al carrer, que culminarà en la diada de Sant Jordi 2023.  Parets amb flors es va posar en marxa el juny del 2019 i des d’aleshores està situat a l’espai situat entre els carrers de Montserrat Roig i Mercè Rodoreda, prop del parc del Sot d’en Barriques.

El projecte Parets amb flors és una iniciativa del consistori de caràcter social i mediambiental, que té per objectiu utilitzar la jardineria i la passió per les plantes per la transformació dels carrers i espais verds del municipi, on els protagonistes són els veïns i veïnes de Parets.

L’Escola de la Natura ho organitza de forma oberta al públic i qualsevol persona interessada a formar part del projecte Parets amb flors ha de posar-se en contacte amb l'Escola de la Natura al telèfon 93 562 17 94 o bé escriure un correu electrònic a escola.natura@parets.cat.

Consulta el cartell de l’inici de la nova temporada de Parets amb flors al portal web de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:36