Portada > Actualitat > Notícies > L’alumnat de l’Institut la Sínia visita l’emissora de ràdio municipal RAP107 de Parets del Vallès

L’alumnat de l’Institut la Sínia visita l’emissora de ràdio municipal RAP107 de Parets del Vallès

04/10/2022

L’activitat s’ha fet avui, 3 d’octubre, amb alumnes de 2n d’ESO i dins el marc del projecte educatiu sobre la ràdio que fa el centre de secundària

L’Institut la Sínia ha visitat avui les instal·lacions de l’emissora de la ràdio municipal de Parets del Vallès, RAP107, amb un taller que ha començat al matí, en horari de 9 a 11 h, i que continuarà el dimarts vinent. En l’activitat hi participen un total de 62 alumnes de 2n d’ESO que coneixen l’emissora local com a part del projecte de ràdio que realitzen en el seu centre educatiu de secundària.

L’activitat s’emmarca en el cicle habitual de visites escolars a la ràdio per donar a conèixer el funcionament del mitjà de comunicació i fer partícips als alumnes, amb simulacions de programes.

Durant l’estada a l’emissora, una part dels alumnes col·laboren amb la part tècnica i l’altra, està als estudis, fent una simulació de programes informatius, magazine o ràdio fórmula. L’activitat està conduïda pels periodistes i tècnics del gabinet de comunicació.

El projecte del centre de secundària de Parets del Vallès té una durada de quatre a sis setmanes i finalitza amb la gravació de programes radiofònics que, segons l’Institut, té molt èxit entre l’alumnat.

Per altra banda, aquest any, l’emissora RAP 107 celebra el seu 42è aniversari. L’emissora, nascuda l'11 de setembre de 1980, va ser la desena emissora municipal de Catalunya que va entrar en funcionament i la segona del Vallès Oriental. 

Arxivat a: Ajuntament, Comunicació, Educació, Joventut
Visita La Sinia a RAP107 octubre 2022