Torna el projecte ‘Parets amb flors’ amb una iniciativa per la diada de Sant Jordi

Dilluns, 17 d'octubre de 2022 a les 00:00
El projecte es duu a terme els dilluns entre les 10 i les 12 h

L'Ajuntament de Parets del Vallès ha reiniciat, a través de l'Escola de la Natura, el projecte Parets amb flors que és un espai de trobada entre les persones interessades amb la jardineria i les flors. L’horari per a participar en el projecte és els dilluns de 10 a 12 h i l'espai on es realitza l'activitat continua essent entre el carrer Montserrat Roig i Mercè Rodoreda, a prop del parc del Sot d'en Barriques. Aquesta temporada s’inicia un projecte nou de guarniment de flors al carrer, que culminarà en la diada de Sant Jordi 2023.

Avui l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra Garcia, el segon tinent d’alcalde, Francesc de la Torre, i la regidora de Medi Ambient, Rosa Martí, han visitat les instal·lacions de Parets amb flors. A la iniciativa hi participen, actualment, una quinzena de paretans i paretanes que des del 3 d’octubre han reprès l’activitat.

L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha valorat molt positivament el projecte destacant que "és un projecte que ja fa molts anys que el vam posar en marxa i que em fa especial il·lusió perquè en vaig ser un dels seus impulsors. Té dos vessants, una que consisteix a aprendre com fer-ho per a aplicar la metodologia a fora d’aquest espai i, una darrera, també important, de fer-ho físicament i presencialment convertint l’espai de Parets amb flors en un lloc de trobada i de relació entre els veïns i veïnes del municipi".

La regidora de Medi Ambient, Rosa Martí, ha ressaltat que "és important perquè fomenta la convivència entre les persones que hi participen i es destaca el fet que es coneguin moltes plantes. En aquest sentit, en aquestes trobades. Aquest any, té una singularitat especial, ja que ens agradaria que per Sant Jordi es fes una activitat conjunta amb Parets amb Flors, les Floristeries de Parets i els veïns i veïnes del poble”.

El projecte Parets amb flors és una iniciativa del consistori de caràcter social i mediambiental, que té per objectiu utilitzar la jardineria i la passió per les plantes per la transformació dels carrers i espais verds del municipi, on els protagonistes són els veïns i veïnes de Parets.

L’Escola de la Natura ho organitza de forma oberta al públic i qualsevol persona interessada a formar part del projecte Parets amb flors ha de posar-se en contacte amb l'Escola de la Natura al telèfon 93 562 17 94 o bé escriure un correu electrònic a escola.natura@parets.cat.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:36

Imatges