Portada > Actualitat > Notícies > El Servei Local d’Ocupació de Parets organitza una sessió informativa sobre l’emprenedoria al municipi

El Servei Local d’Ocupació de Parets organitza una sessió informativa sobre l’emprenedoria al municipi

03/11/2022

La jornada es portarà a terme el 24 de novembre sota el títol Tens una idea de negoci? Vine! a les oficines del servei d’ocupació

El Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP) acull una sessió informativa d’emprenedoria el 24 de novembre, de 9.15 a 12.15 h, als equipaments del servei al carrer la Volta, número 2.

El contingut de la jornada està dividit en tres parts: una primera sobre la definició del model de negoci, on es parlarà de conceptes com el model Canvas i la metodologia Lean Start-Up; una segona de Pla d’empresa, que tractarà d’estudi de mercat, la competència i l’àrea comercial, entre altres; i, finalment, el pla econòmic-financer, on s’abordaran aspectes com el compte de resultats, el balanç inicial i la tresoreria.

Les inscripcions es poden fer a la web a www.parets.cat/formacio-slop, per telèfon al 93 573 88 96 o presencialment a l’SLOP al carrer la Volta, 2, planta 1a, local 1. 

Arxivat a: Ajuntament, Joventut, Ocupació
Sessió informativa sobre l’emprenedoria al municipi

Arxius adjunts