Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull la XXIV Caminada popular conjunta Petjada per Gallecs de l’Agrupament Escolta i la Penya Blaugrana

Parets acull la XXIV Caminada popular conjunta Petjada per Gallecs de l’Agrupament Escolta i la Penya Blaugrana

04/11/2022

La ruta es farà el proper 13 de novembre i les inscripcions anticipades es poden fer del 7 al 10 de novembre al local de la Penya Blaugrana de Parets

L’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume i la Penya Blaugrana Parets organitzen, amb el suport de l’Ajuntament, la XXIV Caminada popular conjunta Petjada per Gallecs, que tindrà lloc el pròxim diumenge 13 de novembre. El recorregut és de 13,7 km per l’entorn de Parets i Gallecs.

La trobada i les inscripcions es podran fer a les 7.45 h al local de la Penya Blaugrana Parets, a l’avinguda Lluís Companys, 25. A les 8.30 h s’iniciarà la marxa en direcció a l’espai rural de Gallecs.

El preu de l’activitat és de 8 euros, si es realitza el mateix dia de la caminada, i de 7 euros si la inscripció es fa de forma anticipada del 7 al 10 de novembre de 19 a 20.30 h al local de la Penya Blaugrana.

Els participants podran gaudir d’una botifarrada i d’un obsequi i es posarà a la seva disposició un cotxe escombra.

Arxivat a: Ajuntament, Esports, Joventut
Caminada Popular

Arxius adjunts