Parets celebra la VII Diada dels Manyacs a la Plaça de la Vila amb les colles castelleres convidades de Mollet i Sant Feliu

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 00:00
La jornada va tenir lloc ahir, 6 de novembre, amb una cercavila i una actuació castellera al municipi

La colla castellera els Manyacs de Parets va celebrar ahir, 6 de novembre, la VII edició de la Diada dels Manyacs amb les colles castelleres convidades de Mollet del Vallès i Sant Feliu de Llobregat. La jornada va consistir amb una cercavila festiva des del carrer Ponent, i diversos carrers del municipi, fins a la Plaça de la Vila on es van tenir lloc les actuacions de les tres colles castelleres amb la presència del públic assistent.

Per commemorar la jornada, l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado va fer entrega d’un obsequi a la colla castellera els Manyacs de Parets. Per la seva banda, el president de la colla de Manyacs, Jordi Domènech, van fer entrega de tres obsequis de la diada dirigits a l’Ajuntament de Parets i a les dues colles castelleres convidades.

L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, va destacar que “la celebració de la jornada és un dia important per Parets i per la nostra colla castellera, el Manyacs, aquest any hem comptat amb les colles de Mollet i Sant Feliu com a colles convidades. Volem felicitar els Manyacs per la tasca que fan durant tot l’any i després de venir d’unes temporades i anys complicats per les entitats. Celebrem un cop més que s’hagi tornat a omplir la plaça de la Vila, i a més, també aprofitem per anunciar que si algú s’anima a participar que s’apunti a la nostra colla castellera”.

El regidor de Cultura, Francesc de la Torre, va ressaltar que “actes com el d’avui són importants i encara més venint d’una pandèmia. En aquest sentit, aprofitem per valorar la feina que fan els Manyacs i totes les entitats del nostre poble que, juntament amb els nostres veïns i veïnes, són l’actiu més important que tenim al nostre municipi. Tenir la plaça de la Vila com la tenim, plena de gom a gom, amb la nostra colla, les colles convidades i la gent del poble és un orgull i només podem tenir paraules d’agraïment per tot el que fan. L’ambient que tenim avui és la celebració més gran que podem tenir i aprofitem per agrair l’assistència de les colles convidades”.

El president de la colla de Manyacs de Parets, Jordi Domènech, explica que “avui celebrem la nostra diada castellera amb una cercavila i amb un acte a la plaça de la Vila, conjuntament amb les colles de Mollet i Sant Feliu. Nosaltres celebrem una jornada que consisteix amb una actuació a la plaça, que continua amb un dinar de Diada, l’entrega del Manyac d’honor com a reconeixement de la tasca d’un membre de l’associació i la projecció del vídeo de la temporada”.

Els actes de celebració van finalitzar amb la diada, però es van allargar durant tot el cap de setmana, ja que la colla, el 5 de novembre, va organitzar la jornada de La Gran Liada on es van programar múltiples activitats obertes al públic durant tot el matí. Entre les activitats del dissabte hi va haver un esmorzar popular, un partit i un torneig de bàsquet, un concurs d’escalabirres, un taller infantil, una gimcana i una entrega de medalles, entre altres.

Les imatges de la VII Diada dels Manyacs es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:37