El paretà Pau Garcia es proclama campió del món de patinatge artístic i la paretana Aina Martín aconsegueix el bronze de quartets júnior

Divendres, 11 de novembre de 2022 a les 00:00
Els dos patinadors han aconseguit les victòries en el campionat World Skate Games 2022 que s’ha celebrat a enguany a l’Argentina

Els patinadors paretans, Pau Garcia i Aina Martín han aconseguit medalles a diferents categories del campionat World Skate Games que ha tingut lloc enguany a l'Argentina. El patinador paretà Pau Garcia ha revalidat el títol de campió del món de patinatge artístic al campionat de l'Argentina i la patinadora paretana Aina Martín va aconseguir el podi amb la medalla de bronze a la modalitat de quartets júnior de patinatge artístic.

Pau Garcia va aconseguir la victòria, el divendres 4 de novembre, amb una exhibició que va batre la plusmarca mundial en assolir una qualificació de 289,04 punts, superant la seva anterior marca feta a Paraguai. L’any passat, l’esportista Garcia ja va obtenir el títol mundial al campionat d’Asunción, el seu primer any a la categoria sènior, per altra banda, Garcia ja havia estat dues vegades campió del món com a júnior l’any 2018 i l’any 2019.

El patinador Pau Garcia, que actualment competeix amb l’Artistic Skate Cunit, ha destacat que "estic molt content de la meva participació en aquest campionat del món, després d'una temporada una mica complicada que va començar amb una lesió que no sabíem si em permetria acabar la temporada. Poder entrenar, recuperar, estar aquí, revalidar el títol i fer-ho amb rècord de puntuació em fa molt feliç".

Per la seva banda, la patinadora paretana Aina Martín va aconseguir el podi amb la medalla de bronze a la modalitat de quartets júnior de patinatge artístic, dins de l'equip Clover de l'ASPA Lliçà de Vall, en el mateix campionat.

L’esportista Aina Martín, ha apuntat que “ha estat un campionat difícil, però finalment després d’una gran temporada, hem aconseguit la medalla de bronze als World Skate Games. Estem molt orgulloses del resultat obtingut en el nostre primer campionat del món”.

L’Ajuntament està preparant una recepció oficial per felicitar ambdós esportistes pels èxits aconseguits. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:37

Imatges