Portada > Actualitat > Notícies > El cos de Protecció Civil de Parets s’adhereix a la Coordinadora Operativa d’Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya

El cos de Protecció Civil de Parets s’adhereix a la Coordinadora Operativa d’Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya

17/11/2022

L’associació passa a formar part d’una entitat que té per objectiu, entre altres, el d’establir protocols de col·laboració entre els cossos de voluntaris

El cos de Protecció Civil de Parets s’ha adherit a la Coordinadora OAVPC (Operativa d’Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya) aquest mes de novembre a petició de l’associació local a efectes de poder col·laborar i sol·licitar el suport de l’entitat en cas d’emergència al municipi.

El cap de Protecció Civil de Parets, Pepe Méndez, destaca que “pensem que aquesta adhesió és molt interessant pel cos de Protecció Civil de Parets perquè en cas de necessitar ajuda per una gran emergència tenim aquest recurs, a més, no ens suposa cap inconvenient a la nostra entitat, ja que nosaltres seguim funcionant igual”.

Els objectius de la Coordinadora AVPC són els de: agrupar a totes les Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya; establir uns protocols de col·laboració entre les diferents associacions per tal d'actuar conjuntament en situacions de greu risc o catàstrofe o en dispositius operatius de caràcter preventiu; col·laborar amb les diferents administracions competents en la matèria; fomentar en el territori català, el concepte de protecció civil, el voluntariat i la realització d’activitats d’aquest caràcter, entre altres.

 

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat
Protecció Civil