Portada > Actualitat > Notícies > L’Associació Fotogràfica Parets celebra el 10è aniversari de l’entitat

L’Associació Fotogràfica Parets celebra el 10è aniversari de l’entitat

21/11/2022

L’acte es va celebrar el 19 de novembre a la Plaça de la Vila

 L’Associació Fotogràfica Parets va celebrar l’acte públic del Foc10Fest AFP, el 19 de novembre, a la Plaça de la Vila, per commemorar el naixement de l’entitat fa 10 anys. La jornada va consistir en un espectacle amb foc el qual hi podien assistir el públic de manera oberta i els fotògrafs inscrits a l’acte per immortalitzar les actuacions en un espai delimitat per l’associació. L’acte va ser organitzat per l’Associació Fotogràfica Parets, amb el suport de l’Ajuntament de Parets i va comptar amb la participació de la colla els Diables de Parets, l’entitat Toc i Foc de la Roca del Vallès i l’actuació de Fusion Dance Shows Shara Martinez.

El regidor de Cultura, Francesc de la Torre, va destacar que “per nosaltres és un orgull tenir una entitat com l’Associació Fotogràfica Parets per la tasca que fan de manera altruista pel poble i per la il·lusió que posen a totes les activitats al nostre municipi. També volem tenir un record molt especial per la Txusa Mulà, que igual que el Sergi Mingote, rebrà enguany la Medalla de la Vila dins la Festa Major d’Hivern, a títol pòstum, per un acord unànime de tot l’Ajuntament.  La Txusa Mulà formava part de l’associació fotogràfica i el seu record i esperit continuen ben presents tant a l’entitat com al municipi”.

El president de l'Associació Fotogràfica Parets, Miquel Portell, va apuntar que “hem celebrat un espectacle dedicat al foc, que hem titulat Foc10Fest, i del qual estem molt contents per la participació que hem tingut de  tots els fotògrafs que s'han inscrit. Amb motiu del nostre 10è  aniversari, hem anat fent activitats per a commemorar la fita al llarg de tot l'any en comptes de fer-ho en un sol acte i pensem que d'aquesta manera hem tingut més impacte i hem deixat més empremta al municipi”.

Les imatges de l’acte Foc10Fest AFP, celebrat amb motiu del 10è aniversari de L’Associació Fotogràfica Parets, es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
 Aniversari AF Parets
 Aniversari AF Parets
 Aniversari AF Parets
 Aniversari AF Parets
 Aniversari AF Parets
 Aniversari AF Parets