Portada > Actualitat > Notícies > Parets presenta la segona fase de la campanya Enamora’t de Parets, que s’anomenarà Enamorat de Parets, amb la presentació del documental El Trayecto de Paco Heredia

Parets presenta la segona fase de la campanya Enamora’t de Parets, que s’anomenarà Enamorat de Parets, amb la presentació del documental El Trayecto de Paco Heredia

21/11/2022

L’acte s’ha fet avui, 21 de novembre, al teatre Can Rajoler i ha estat obert al públic

L’Ajuntament de Parets ha posat en marxa la segona fase de la campanya Enamora’t de Parets, sota el nom d’Enamorat de Parets, en un acte públic avui, 21 de novembre, al Teatre Can Rajoler. El tret de la sortida de la campanya ha estat la presentació del documental El Trayecto de Paco Heredia, que està en procés d’edició i hi col·laboren artistes locals i d’altres països amb l’objectiu de posar Parets al mapa cultural internacional.

La presentació de la campanya i del documental ha anat a càrrec de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i de l’artista paretà Paco Heredia.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca que “volem presentar aquest projecte, una continuació de l'Enamora't de Parets, que ara es dirà Enamorat de Parets. És una manera de projecció del municipi, una presentació més turística per ensenyar a la gent que Parets es pot venir a visitar cada dia. Serà un gran documental i ens descobrirà racons que fa temps que no visitem o en els que no ens hi aturem, però formen part del nostre dia a dia. Molts, com el Paco, portem enamorats de Parets tota la vida”. I afegeix: “Un dels valors més importants de Parets són les persones que hi vivim i l'estimem”.

Francesc de la Torre, regidor de Cultura, explica que “aquest és un projecte de poble fet amb una persona del poble. Qui millor que en Paco Heredia, molt conegut al món cultural de Parets, una persona que al final serà qui il·lustrarà aquest projecte de la segona fase de l’Enamora’t de Parets, Enamorat de Parets, i que tracta de visibilitzar llocs turístics i posar en valor la cultura local que tenim i ens consta que el Paco ha comptat amb moltes persones del nostre món cultural en llocs emblemàtics”.

L’artista paretà, Paco Heredia, apunta que “El Trayecto es un audiovisual que, a través del tiempo y por mi trayecto, es una oda de lo que es el pueblo; los paisajes, la gente, está muy enlazado con el mundo de la cultura y creo que merece la pena poner en escena a muchas personas y muchos espacios. La gente se ha dejado el alma a la hora de hablar del pueblo y el patrimonio de Parets lo consolida la gente". I afirma: "El protagonista de este audiovisual es Parets y yo, que soy de aquí, no sabía que Parets era tan bonito, que se conservaba tan bien y que la gente era tan hospitalaria”.

El documental es troba actualment en fase de postproducció i es preveu que es projectarà properament.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Cultura
Presentació del documental de Paco Heredia
EL TRAYECTO
Presentació del documental de Paco Heredia
Presentació del documental de Paco Heredia
Presentació del documental de Paco Heredia