Portada > Actualitat > Notícies > Torna la cursa solidària per la compra de joguines CorreParets 2022

Torna la cursa solidària per la compra de joguines CorreParets 2022

22/11/2022

La cursa l’organitza l’Ajuntament amb Càritas Parets i tindrà lloc el diumenge 18 de desembre a les pistes d’atletisme del municipi

La cursa CorreParets ja és una tradició dins de les activitats nadalenques de cada any i és que els paretans i paretanes s’uneixen, un cop més, en la cursa solidària de la vila, adreçada a la compra de joguines per a nens i nenes del nostre municipi sense recursos. Sota el lema Si tu corres, jo jugo, l’activitat se celebrarà el diumenge 18 de desembre, a les 10 h, a les pistes d’atletisme del municipi i l’organitza l’Ajuntament de Parets amb Càritas Parets, la col·laboració  de Don Dino i entitats i empreses del municipi, com el Club d’Atletisme Parets, el Club d’Activitats de Muntanya, el Centre Excursionista Parets, Bikers Parets, la Penya Blaugrana Parets i ColaCao. La presentació de la cursa solidària CorreParets d’enguany s’ha fet avui, 22 de novembre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Parets.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha convidat a tothom a participar en la cursa i ha destacat que “animo a les paretanes i els paretans a demostrar novament la seva solidaritat i participar i col·laborar amb la cursa Corre Parets perquè cap nen ni nena de Parets es quedi sense joguina aquest Nadal”.

Andrea Quintana, de Càritas Parets, ha explicat que “tinc present en Sergi Mingote perquè va iniciar aquesta cursa, però també vull donar les gràcies a en Francesc Juzgado i a en Francesc de la Torre perquè ens ho han posat molt fàcil”. I ha afegit: “Nosaltres fem uns 80 o 90 regals cada any i és una feina molt satisfactòria"

Maria Antonia Cladellas, de la botiga Don Dino, ha apuntat que “volem agrair a tothom que fa possible aquesta cursa. Nosaltres som una empresa molt sensible als actes socials, sobretot protagonitzats per nens i nenes. El CorreParets no és una cursa, és ja una tradició i forma part del calendari de molts paretans i paretanes".

El recorregut de la cursa és de 5 km de baixa dificultat apta per a famílies i enguany la sortida i l’arribada serà a les pistes d'atletisme. La cursa té places limitades amb un preu d’inscripció de 5 euros i, com a obsequi, s’entregarà als participants una samarreta tècnica, una gorra de Pare Noel i un entrepà. Durant la cursa, els carrers i els encreuaments del trajecte estaran sota el control dels voluntaris, Protecció Civil i la Policia Local de Parets.

Les inscripcions estaran obertes a partir del 24 de novembre al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 21 h; a la Piscina Miquel Luque, de dilluns a divendres, de 9 a 21 h; i al Centre Cultural Can Rajoler, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dijous de 16 a 19 h. 

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social
Roda de premsa del Correparets 2022
Roda de premsa del Correparets 2022
Roda de premsa del Correparets 2022
Roda de premsa del Correparets 2022