Portada > Actualitat > Notícies > La paretana Janet Ruiz rep el reconeixement als èxits internacionals en patinatge assolits en la temporada 2022 a l’esdeveniment V Catalunya Stars

La paretana Janet Ruiz rep el reconeixement als èxits internacionals en patinatge assolits en la temporada 2022 a l’esdeveniment V Catalunya Stars

28/11/2022

L’espectacle de patinatge es va celebrar el 26 de novembre a Girona

L’entrenadora de patinatge paretana Janet Ruiz va rebre el 26 de novembre el reconeixement als èxits internacionals assolits en la temporada 2022 en l’espectacle de patinatge V Catalunya Stars de la Fedaració Catalana de Patinatge, celebrat al Poliesportiu Girona - Fontajau.

La paretana Janet Ruiz, que actualment entrena al Club Pati Polinyà, destaca que “se’m va fer un reconeixement pel que fa als èxits internacionals i haver fet una bona temporada. Va ser una gala molt maca i fa molta il·lusió rebre un reconeixement com a entrenadora després de tot un any de molt de treball i sacrifici”.  

L’esdeveniment de patinatge V Catalunya Stars va reunir 30 de les millors actuacions del patinatge català de diferents modalitats i es va retransmetre en directe a les televisions locals de La Xarxa. 

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Reconeixement de patinatge