Portada > Actualitat > Notícies > Parets celebra la taula rodona Violència versus resiliència dins la campanya Prou d'hòsties

Parets celebra la taula rodona Violència versus resiliència dins la campanya Prou d'hòsties

28/11/2022

La jornada va tenir lloc el 24 de novembre a la sala d’exposicions de Can Rajoler

Parets del Vallès va celebrar el 24 de novembre la taula rodona Violència versus resiliència – Abordatge de la violència vicària dins la campanya contra les violències masclistes Prou d'hòsties, a la sala d’exposicions de Can Rajoler.

L’activitat va ser presentada per la regidora d’Igualtat i Feminisme de Parets, Laura Lozano, i va comptar amb la participació de les ponents: Núria Alba, jurista del SIAD (Servei d'informació i atenció a les dones), Roser Lladó, psicòloga del SIAD, Cecília Fabregat, psicòloga del SAPIJ, i Montse Cárdenas, responsable de Feminisme, LGTBI i Transversalitats.

La regidora d’Igualtat i Feminisme de Parets, Laura Lozano, va destacar que “va ser un plaer compartir la taula rodona sobre violència vicaria. És molt important que es visibilitzi. S'ha de destacar el gran coneixement de les ponents de la jornada, amb professionals així tot és més fàcil”.

La taula rodona va tractar sobre la temàtica de la violència vicària que és la violència exercida per un dels progenitors per fer mal a l'altre cònjuge on els infants també en són víctimes. Durant la jornada es va abordar el tema des de diferents vessants posant el focus en la resiliència i en els espais d'oci educatiu com Cal Jardiner, en tant que espai de cures i potenciació de la resiliència. Finalment, l’activitat va cloure amb la performance La Mala Mare, a càrrec de Dona Cançó.

Arxivat a: Ajuntament
Taula Rodona de violència vicaria
Taula Rodona de violència vicaria
Taula Rodona de violència vicaria