Portada > Actualitat > Notícies > El Centre Cultural Can Rajoler de Parets acull l’exposició 10 anys amb la llum com a companya

El Centre Cultural Can Rajoler de Parets acull l’exposició 10 anys amb la llum com a companya

30/11/2022

La mostra es podrà veure del 2 al 19 de desembre

El Centre Cultural Can Rajoler de Parets acull l’exposició 10 anys amb la llum com a companya per part de l’Associació Fotogràfica Parets. La mostra està organitzada per l’Ajuntament de Parets a través del Centre Cultural Can Rajoler i es podrà veure del 2 al 19 de desembre.

 La inauguració es portarà a terme el divendres 2 de desembre a les 18 h i, posteriorment, es podrà visitar en horari de tardes, de 15 a 20 h, de dilluns a divendres i en horari de matins, de 10 a 13.30 h, el dijous i el dissabte.

 L’exposició és un homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de l’associació, enguany, que l’entitat fa 10 anys que es va fundar. D’aquesta manera, a la mostra es podran veure imatges de tallers, festes, cursos, sortides i activitats que ha fet l’associació al llarg aquest temps.

 Pots consultar la  informació de l’exposició 10 anys amb la llum com a companya al portal web de l’Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Postal exposició 10 anys amb la llum

Arxius adjunts