Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament més a prop del ciutadà

L’Ajuntament més a prop del ciutadà

30/11/2022

L'Ajuntament de Parets del Vallès oferirà un nou servei de videotrucada i potenciarà la tramitació electrònica per atendre la ciutadania

L'Ajuntament oferirà un nou servei de videotrucada per atendre la ciutadania. Així ho ha decidit l'equip de govern per tal d'implementar diferents mesures i accions en benefici de les paretanes i els paretans.Tant el nou servei de videotrucada de l'Oficina d'Atenció Ciutadana com la campanya de potenciació de la tramitació electrònica, s'iniciaran demà, 1 de desembre. Per poder fer ús del servei de videotrucada, caldrà demanar cita prèvia, tal com s'està fent actualment amb la cita prèvia presencial.

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, afirma que “amb el nou servei de videotrucada de l’OAC volem donar noves opcions a les paretanes i els paretans per evitar, si així ho desitgen, que s'hagin de desplaçar per fer qualsevol tràmit a l'Ajuntament”.  

Per la seva banda, la regidora d'Atenció Ciutadana, Laura Lozano, afegeix que “paral·lelament reforçarem amb una campanya informativa la tramitació en línia dels tràmits que hagin de fer les veïnes i veïns. Ho explicarem de manera que sigui senzill i resoldrem tots els dubtes que hi puguin haver en el seu ús”.

Els requisits tècnics per poder fer la videotrucada són disposar d’un dispositiu digital amb càmera i àudio i de connexió a Internet. L’atenció amb el sistema per videotrucada estarà disponible dos dies a la setmana, cada dimarts i dijous, en horari de 10 a 13 h. Es preveu l’augment de disponibilitat de dies segons la demanda del servei. Les persones interessades en aquesta atenció hauran de demanar cita prèvia per la videotrucada al mateix enllaç de la cita prèvia presencial https://www.parets.cat/cita-previa-oac.

Amb aquest nou servei, l’OAC disposa de quatre mètodes de contacte: l’atenció presencial amb cita prèvia, l’atenció a l’oficina sense cita, la tramitació electrònica i l’atenció per videotrucada.

En la línia de facilitar l’accés al ciutadà, l’Ajuntament va obrir fa uns mesos una nova oficina d’atenció ciutadana a la zona IVECO i, actualment, el municipi disposa de dues oficines on poder adreçar-se. Les oficines dels serveis de l’OAC es poden contactar el telèfon 93 573 88 88 i estan a la plaça de la Vila, 1, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i de dilluns a dijous, de 16 a 19 h, i al carrer La Volta, 2, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. 

Arxivat a: Ajuntament
V tràmit