Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets ha lliurat 255 certificats d’aprofitament als cursos que ha realitzat en el Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP), aquest 2022

L’Ajuntament de Parets ha lliurat 255 certificats d’aprofitament als cursos que ha realitzat en el Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP), aquest 2022

02/12/2022

El servei ha ofert un total de 26 cursos dels quals 16 corresponen a l’àmbit de la logística i producció, set al de TIC, dos a l’emprenedoria i dos de creixement personal, a més de tres formacions en competències digitals a través del Consell Comarcal

El Servei Local d’Ocupació de Parets del Vallès (SLOP) ha lliurat 255 títols a través de 26 formacions. L’SLOP també ha col·laborat en la gestió de tres cursos de Competències digitals per administratius/ves en els quals hi han participat vuit persones de Parets a través del programa TTT del Consell Comarcal del Vallès Oriental. A més, enguany destaquen dos cursos d’emprenedoria que s’han realitzat per a persones que volen tenir informació per valorar la possibilitat de crear la seva pròpia empresa com opció de treball.

El regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica, Toni Fernánez, destaca que “des del servei local d'ocupació estem contínuament analitzant com millorar les capacitats dels nostres usuaris per tal de fer-los més ‘atractius’ per les empreses, millorant, per tant, les seves possibilitats d'inserció al mercat de treball. Per aquest motiu hem realitzat diferents formacions principalment en competències tècniques (SAP, carretoners, manipulació d'aliments, ofimàtica, gestió de magatzems, emprenedoria i recanvista), com en competències més de creixement personals com els cursos de coaching motivacional o el d'intel·ligència emocional que farem al desembre). Fins a 26 cursos diferents i 255 persones s'han format o ho faran pròximament, la qual cosa els permet estar més preparades o reorientades a noves oportunitats professionals. A més, ja estem dissenyant noves formacions pel 2023, sempre atents a les necessitats que les empreses ens traslladen”.

En aquest sentit, són moltes les persones que s’han beneficiat de les formacions professionalitzadores i transversals que ha ofert el servei local d’ocupació, a més de rebre el certificat d’assistència i aprofitament corresponent. Algunes de les formacions han estat de carretoner, de manipulació d’aliments, de gestió de magatzem, SAP i d’informàtica, entre altres, responent a les necessitats del mercat de treball.

Totes aquestes accions formatives s’imparteixen amb l’objectiu de millorar la inserció laboral dels participants. Tots els cursos són de caràcter gratuït per a les persones beneficiàries, subvencionats per l’ajuntament i es programen tenint en compte les necessitats de les empreses locals per tal que les persones en situació d’atur o de millora de la seva ocupació actual, puguin disposar de la formació requerida per ocupar els llocs de treball que el mercat de treball actualment requereix.

 

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Ocupació
Cursos SLOP
Cursos SLOP
Cursos SLOP
Cursos SLOP