Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament celebra la sessió de benvinguda dels Plans d’Ocupació Local

L’Ajuntament celebra la sessió de benvinguda dels Plans d’Ocupació Local

12/01/2023

L’acte s’ha celebrat avui, 12 de gener, a la sala d’actes del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP)

L’Ajuntament de Parets ha celebrat avui la sessió d’acollida i de benvinguda de les persones contractades per mitjà dels Plans d’Ocupació Local, a la sala d’actes de l’SLOP (Servei Local d’Ocupació de Parets). En total s’han contractat 32 persones a través dels plans, per contractes d’una durada de sis mesos i repartits en diferents departaments i diferents perfils professionals.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha explicat que “els Plans d’Ocupació Local són una aposta del govern i d’Ajuntament per donar ocupació i un lloc de treball a la gent aturada del nostre municipi, i al mateix temps, un trampolí perquè durant aquest període puguin fer recerca i poder agafar experiència per buscar feina a l’empresa privada. Durant l’acte hem donat la benvinguda a les 32 persones que s’incorporaran a treballar i els hem desitjat sort perquè totes elles puguin aprofitar l’experiència laboral al nostre Ajuntament”.

Els 32 contractes responen a un total de 20 ofertes de places sense requisits formatius específics, 8 per formació de grau professional i 4 per persones amb formació de grau superior. En aquest sentit, hi ha 15 contractes de neteja, 1 de consergeria, 4 de brigada manteniment, 1 de tècnic/a de jardineria i horts, 4 d’administratius/ves, 3 d’agents cívics i 4 de reforç a les escoles. Per altra banda, tots els contractes dels Plans d’Ocupació Local són al 70% de la jornada, excepte un que és al 100%.

Els Plans d’Ocupació Locals tenen l’objectiu de facilitar la inserció laboral i millorar les competències professionals de les persones, per aquest motiu, a més d’una experiència de treball, inclou l’acompanyament en la recerca activa de feina.

Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
Acollida Plans Ocupació
Acollida Plans Ocupació
Acollida Plans Ocupació