Portada > Actualitat > Notícies > Els nens i les nenes d’Infantil 5 ens fan gaudir de la música al ‘Canta Parets!’

Els nens i les nenes d’Infantil 5 ens fan gaudir de la música al ‘Canta Parets!’

24/01/2023

L’actuació es va fer el 20 de gener, al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez

Parets del Vallès va celebrar amb èxit una nova edició del festival Canta Parets el 20 de gener, al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, en el context de la Festa Major d’Hivern del municipi. L’actuació del Canta Parets! és una cantada dels nens i nenes d’Infantil 5 de les escoles d’infantil i primària del municipi.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va apunta que “és la 9a edició i és un retorn a la normalitat en comparació a quan ho vam haver de fer a distància telemàticament o de quan ho vam fer en dues sessions, com l’any passat. Enguany, ho hem pogut fer en una sola sessió i, a més, estem a un pas d’arribar a la celebració dels 10 anys. Els nens i nenes de Parets s’ho han passat molt bé i, de retruc, les seves famílies han gaudit molt de veure’ls cantar. Ha estat una edició on s’han vist més de 200 nens i nenes cantant”. 

La vicealcaldessa de Parets i regidora d’Educació, Casandra Garcia, va destacar que “enguany hem vist tots els infants del nostre poble que fan Infantil 5 i ens hem reunit junts en aquesta nova edició. Es tracta d’un dia de molta celebració i estem contents d’haver pogut recuperar el Canta Parets, ja en plena normalitat, amb el 100% de les escoles. Al mateix temps, volem agrair la implicació de l’Escola Municipal de Música així com a totes les persones dels centres educatius especialistes amb música que assagen les cançons amb els nens i nenes de les escoles del municipi per fer possible el Canta Parets”.   

El director de l’Escola Municipal de Música, Jordi Azagra, destaca que “en aquesta edició hem reproduït una cantata que ja havíem fet amb altres nens i nenes del municipi com és La volta al món amb 80 cançons. El que hem fet és treballar amb les escoles que han estat les encarregades d’ensenyar aquestes cançons als nens  nenes i des de l’Escola Municipal de Música hem fet tot el suport musical tant de partitures com d’àudios. Per tant, entre les escoles i l’Escola Municipal de Música creem aquest esdeveniment que porta tanta expectació al municipi”.

Canta Parets és un projecte iniciat l’any 2015 en el qual l’Escola Municipal de Música de Parets del Vallès proposa i coordina una gran cantata amb la integració i participació de les escoles d’infantil i primària del municipi. Es tracta d’un projecte de poble en el qual es vol donar valor a la participació col·lectiva i alhora fomentar el plaer de la música a través del cant. En aquest sentit, els nens i les nenes dels col·legis de Parets participen cantant, i l’Escola Municipal de Música aporta la direcció i la coordinació del projecte, així com la música en directe a càrrec dels professors i les professores del centre.

Les fotos de la nova edició de l’espectacle musical del Canta Parets es poden veure al Flickr de l’Ajuntament de Parets

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Cantaparets 2023
Cantaparets 2023
Cantaparets 2023
Cantaparets 2023
Cantaparets 2023
Cantaparets 2023
Cantaparets 2023
Cantaparets 2023
Cantaparets 2023
Cantaparets 2023