Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès s’omple de cultura i diversió en una emocionant Festa Major d’Hivern 2023

Parets del Vallès s’omple de cultura i diversió en una emocionant Festa Major d’Hivern 2023

24/01/2023

La celebració es va dur a terme els dies 20, 21, 22 i 23 de gener amb un gran èxit d’assistència

L’Ajuntament de Parets va celebrar amb gran èxit la Festa Major d’Hivern 2023 on van destacar els actes de les Medalles de la Vila, el Canta Parets!, el concert de versions d’Hotel Cochambre, la sessió musical del discjòquei paretà Alan Jiménez Dj Alan, o la Fira medieval, entre altres.

La Festa Major va estar carregada d’activitats per a tots els públics i es va celebrar els dies 20, 21, 22 i 23 de gener. Un dels actes que va donar el tret de sortida va ser el Canta Parets!, la cantata dels alumnes d’Infantil 5 de les escoles de Parets, que es va fer al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, i l’acte d’entrega de les Medalles de la Vila 2022, al Teatre Can Rajoler. Les medalles es van donar enguany a Sergi Mingote i Txusa Mulà, a títol pòstum, a l’entitat de Diables Parets i a l’empresa Freudenberg.

El 21 de gener, la jornada va començar amb el Torneig de tennis taula, el Ral·li / Concurs de fotografia, les visites al Pessebre monumental, el toc de campanes i tronada d’inici de festa, el pilar de Festa Major dels Manyacs Parets, el IX Parets medieval i la plantada de la VI Trobada de Bestiari Diables Parets; a més, al Casal de Cultura Can Butjosa, va acollir el Concurs de cuina de la mongeta paretana, la tradicional Calçotada Popular i el concert de versions amb Los 1000 Hombres.

L’aparcament de la Linera va comptar amb la Cercavila de les colles tabaleres amb una tabalada conjunta, xocolatada i cremat de rom per al públic assistent, el Correfoc de Bèsties, la XXV Desfilada Infernal, i les Històries de bèsties amb lluïment final i repartiment tradicional de brou. Per la seva banda, el Teatre Can Rajoler va acollir l’espectacle Jazz som aquí! a càrrec de Pep Plaza & Big Band Jazz Maresme i, en el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, van tenir lloc dos esdeveniments destacats de la Festa Major: el Concert de versions d’Hotel Cochambre i la sessió d’electrònica amb el paretà Dj Alan, que va posar punt final a la jornada. El Dj Alan L’Alan Jiménez, més conegut com Dj Alan, és el Dj resident a Pacha Barcelona, i ha tocat a la major part de clubs de Barcelona i també a Berlín i Andorra.

Un dels actes destacats de diumenge va ser la XXV Trobada i Plantada de Gegants de Parets, i l’activitat Escalabirres, dels Manyacs Parets. A més, també es va fer la Ballada de sardanes, la Cercavila de Gegants, els Balls finals dels Gegants i dos correfocs simulats al carrer Barcelona. Pel que fa al Teatre Can Rajoler, el mateix dia es va acollir l’Espectacle familiar La bella dorment, i el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, el Gran ball de Festa Major.

El 23 de gener, van seguir les activitats amb l’Acapte de Sang, el Parc Infantil amb atraccions inflables, tallers i jocs per als infants i l’espectacle de patinatge i música inclusiva en directe Castells de Gel, el Berenar tradicional per a tota la mainada i, finalment, l’espectacle de teatre la Gran reserva a càrrec de Rhum & Cia.

La Festa Major d’Hivern ha estat programada per l’Ajuntament de Parets del Vallès de manera conjunta amb el grup de treball de la Taula d’Entitats de Parets del Vallès, format per: l’Ajuntament i l’Agrupació Pessebrista Parets, l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, l’Associació Ball de Saló Parets, l’Associació de Serveis i Comerços de Parets, l’Associació Fotogràfica de Parets, l’Associació Lúdico-Educativa Rodola, la Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets, la Comissió de Festes de Parets, els Diables Parets i Parets contra el Càncer.

Les imatges de la Festa Major d’Hivern es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Festa Major Hivern 2023
Festa Major Hivern 2023
Festa Major Hivern 2023
Festa Major Hivern 2023
Festa Major Hivern 2023
Festa Major Hivern 2023
Festa Major Hivern 2023
Festa Major Hivern 2023
Festa Major Hivern 2023
Festa Major Hivern 2023
Festa Major Hivern 2023
Festa Major Hivern 2023