Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets aprova les bases reguladores de lloguer d’un habitatge de protecció oficial per a menors de 35 anys

L’Ajuntament de Parets aprova les bases reguladores de lloguer d’un habitatge de protecció oficial per a menors de 35 anys

27/01/2023

L’acord es va aprovar ahir, 26 de gener, en el ple municipal ordinari, per unanimitat de tots els grups polítics municipals

L’Ajuntament de Parets del Vallès va aprovar ahir, 26 de gener, en el ple municipal ordinari i amb la unanimitat de tots els grups polítics municipals, les bases reguladores d’un pis de protecció oficial per a menors de 35 anys. Les bases aprovades pel consistori contemplen les condicions i els requisits del procés d’adjudicació de l’habitatge de lloguer de l’Ajuntament situat al carrer d’Aragó 13, 3r. 4a.

Entre altres aspectes, les bases preveuen un contracte de 7 anys prorrogable a 3 anys més, per a joves menors de 35 i que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores. Pel que fa a l’adjudicació, aquesta serà a través de sorteig un cop finalitzats els terminis d’inscripció de totes les persones interessades.

Respecte a les característiques principals de l’habitatge, es tracta d’un pis de gairebé 60 metres quadrats que disposa de traster i de pàrquing, i el preu de lloguer és de 553,22 € al mes, establert d’acord amb els barems de l’Agència Catalana d’Habitatge. 

Per altra banda, l’equip de govern va insistir que continuarà treballant en les polítiques d’habitatge, dins les seves competències, i apostant en aquesta línia. 

Arxivat a: Ajuntament, Habitatge, Joventut
Vista aèria de Parets retallada