Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull una taula de treball sobre els ajuts Next Generation EU dirigida a la ciutadania i als professionals del sector de l’habitatge

Parets acull una taula de treball sobre els ajuts Next Generation EU dirigida a la ciutadania i als professionals del sector de l’habitatge

14/02/2023

L’acte es va fer ahir, 13 de febrer, a la Sala d’Exposicions de Can Rajoler, on es pot veure l’exposició ReHabilitem

Parets del Vallès va acollir ahir, 13 de febrer, a la Sala d’Exposicions de Can Rajoler, una taula de treball dirigida a la ciutadania i als professionals del sector de l’habitatge, sobre els fons europeus Next Generation EU destinats a la rehabilitació energètica d’edificis i habitatges. La taula informativa es va dur a terme en el marc de l’exposició ReHabilitem, que és itinerant i s’organitza conjuntament entre el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona i va estar presidida per l’alcalde de Parets i conseller d’Habitatge del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Francesc Juzgado.

L’alcalde de Parets i conseller d’Habitatge del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Francesc Juzgado, va explicar que “avui tenim una taula de treball, on venen tècnics de l’Oficina Comarcal d’Habitatge a explicar als ciutadans, administradors de finques i professionals, l’avantatge d’utilitzar el grup d’ajuts Next Generation d’Europa, per poder rehabilitar i fer més eficients els habitatges. Hi ha ajuts des del 30 i fins el 80 per cent, depenent del grup què es tracti, i és molt interessant per posar al dia habitatges amb un ajut important de diners per part d’Europa”.

Laura Fusté, la responsable de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental, va parlar també de l’exposició que es pot veure actualment al municipi: “la taula de treball està oberta al públic aprofitant l’exposició Rehabilitem, que està feta amb la col·laboració amb la Diputació. És una exposició itinerant, sobre els avantatges de rehabilitar, aprofitant els ajuts Next Generation”.

L’exposició ReHabilitem es tracta d’una mostra sensorial i interactiva amb la qual es pretén  acostar la cultura de la rehabilitació a la ciutadania, a partir de donar resposta a preguntes com què és i per què rehabilitar, com s’ha de fer. A més, la iniciativa explica els ajuts que hi ha disponibles per fer-ho, especialment als fons del Next Generation, amb els quals poder donar suport als ajuntaments en la tasca que els pertoca. L’exposició estarà disponible durant les properes setmanes per a ser visitada per part de la ciutadania i les persones interessades en la rehabilitació d’habitatges.

Arxivat a: Habitatge
Taula treball reHabilitem 13/02/23 (1)
Taula treball reHabilitem 13/02/23 (2)
Taula treball reHabilitem 13/02/23 (3)