Portada > Actualitat > Notícies > Gent Gran Activa! Nou programa d’activitats per primavera

Gent Gran Activa! Nou programa d’activitats per primavera

10/03/2023

La programació inclou activitats diverses com esport, salut mental, formació, art o cultura digital

La primavera arriba plena d’activitats per a la gent gran del nostre municipi. Sota el títol Gent Gran Activa!, els nostres grans podran escollir entre una àmplia oferta de cites setmanals.

Dins de les activitats físiques i saludables, per estar en forma, s’ofereix ball en línia a tots els casals municipals de gent gran. El manteniment físic es pot escollir en diferents dies i franges horàries al Pavelló Municipal o a Can Butjosa. Les classes de ioga es faran també al Pavelló Municipal i a Ca n’Oms i la gimnàstica també al casal de Ca n’Oms. El country el tindrem a la sala Cooperativa els dilluns i el txikung a la masia de Can Jornet. L’Asoveen acollirà diàriament la petanca. Per últim, la marxa nòrdica també es realitzarà al Casal Asoveen.

Posant especial èmfasi enguany en la importància de cuidar la salut mental es farà un taller de benestar socioemocional a tots els casals de la vila.

També hi haurà tallers per impulsar l’expressió i la creativitat, amb cursos de treballs manuals, de decoració i guariments, pintura a l’oli, teatre, patchwork, puntes de coixí i punt de mitja i ganxet.

No es deixa de banda la cultura digital amb els cursos d’introducció a l’ús de l’ordinador al Casal Sant Jordi els dilluns o els cursos d’alfabetització digital que es faran a Ca n’Oms els dimecres amb el professor Jordi Mena. Respecte a la formació i recursos, hi haurà un taller de memòria impartit per Georgina Vinyes els dilluns a Ca n’Oms i un altre d’exercitar la ment, que es farà els dimarts i dimecres al casal Asoveen i al casal Sant Jordi.

El playback, la coral i el teatre segueixen presents en la programació i, a més, hi haurà un taller d’art visual impartit per l’artista Iris Paris.

El dilluns, 8 de maig, està programada una visita guiada a la Gran Basílica de Santa Maria del Mar. Com cada any, se celebraran les fites importants del calendari i a l’abril tindrem el Sant Jordi. A més, el 13 de maig se celebrarà la Festa de la Flor al Casal Asoveen i del 5 a l’11 de juny es duran a terme les XXXII Jornades Dels Nostres Avis. Per finalitzar la programació, el 17 de juny es realitzarà el Ball de Revetlla també al casal Asoveen.

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer als Casals Municipals de Gent Gran o per whatsapp al telèfon 691367695. 

Arxivat a: Ajuntament
Imatge d'arxiu gent gran

Arxius adjunts