Portada > Actualitat > Notícies > Parets celebra l’Espai CampoAmor dins el Març de Dones 2023

Parets celebra l’Espai CampoAmor dins el Març de Dones 2023

13/03/2023

L’activitat es va celebrar el diumenge, 12 de març, a la Sala Basart Cooperativa i va comptar amb la participació de 52 dones

Parets del Vallès va celebrar l’Espai CampoAmor, el 12 de març, a la Sala Basart Cooperativa, en el marc de la programació del Març de Dones. L’Espai CampoAmor va comptar amb diferents activitats per les assistents, com un taller de Ioga i relaxació, un Brunch i l’activitat Biodansa, a càrrec d'Alba Alvarez. En aquest sentit, té objectiu de ser d’un espai d’autocura i empoderador per a les dones del municipi i va comptar amb una representació de l’ajuntament encapçalada per la regidora d’Igualtat i Feminisme, Laura Lozano, la regidora de LGTBI i Transversalitats, Maria Gorina, i les regidores, O’hara Valdivia i Gemma Garcia.

La regidora d’Igualtat i Feminisme, Laura Lozano, va destacar que “ha anat molt bé i ha tingut molt d’èxit, és el segon any que fem l’Espai CampoAmor i la veritat és que estem molt contentes. Enguany, hem realitzat un taller de ioga, un brunch i el taller Biodanza i hem tingut 52 participants a la jornada, en aquest sentit, estem contentes i orgulloses de tenir unes dones tan poderoses al nostre poble”.

La regidora de LGTBI i Transversalitats, Maria Gorina, va apuntar que “d'ençà que hem començat el Març de Dones la veritat és que ha estat tot un èxit, tenim a dones del poble molt involucrades en les activitats. Estem molt contentes de poder celebrar-lo un any més totes juntes, durant l'Espai CampoAmor fem activitats que al final tenen per objectiu conèixer-nos i veure tota la força que tenim totes les dones juntes empoderades”.

Totes les activitats van estar dirigides a les dones del municipi i incloses en la programació del Març de Dones, que té per objectiu sensibilitzar i prevenir la discriminació per raons de gènere al municipi i que se celebra el mes de març, en motiu i al voltant del Dia Internacional de les Dones. Les imatges de la jornada es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament

Arxivat a: Ajuntament
Espai CampoAmor
Espai CampoAmor
Espai CampoAmor
Espai CampoAmor
Espai CampoAmor
Espai CampoAmor
Espai CampoAmor