Portada > Actualitat > Notícies > L’Escola Municipal Pau Vila celebra el 60è aniversari amb una festa oberta al públic i activitats per a totes les edats

L’Escola Municipal Pau Vila celebra el 60è aniversari amb una festa oberta al públic i activitats per a totes les edats

14/03/2023

La festa commemorativa es durà a terme, el 18 de març, d’11.30 a 18 h, en el centre educatiu i inclourà diferents activitats lúdiques i culturals per a tots els públics

L’Escola Municipal Pau Vila celebrarà el dissabte, 18 de març, d’11.30 a 18 h, la festa commemorativa del 60è aniversari del centre educatiu oberta a tothom. L’activitat s’iniciarà amb una benvinguda, una visita a l’escola, una exposició fotogràfica i l’olivera dels bons desitjos, així com, amb la tertúlia Espai de les famílies, alumnes, exalumnes i mestres.

La jornada commemorativa prosseguirà amb la inauguració de la placa de l’efemèride i els parlaments institucionals, acompanyada d’un ball de gegants a càrrec de l’associació Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets i d’una demostració de la Colla Castellera Manyacs de Parets. A les 14 h hi haurà una botifarrada de germanor per a tots els assistents a càrrec de la Comissió de Festes de Parets.

A la tarda hi haurà una interpretació de l’associació Gitanes de Parets, una actuació de Diables Parets a través un taller d’iniciació al correfoc, i el ball del gegant i els capgrossos del Pau Vila.

Per finalitzar la jornada, a les 18 h, es comptarà amb una actuació musical del grup de rock and roll Notabú que posarà fi a la festa del 60è aniversari del centre educatiu. El cartell es pot veure a la web de l’Ajuntament de Parets del Vallès.   

Arxivat a: Ajuntament, Educació, Esdeveniments
Escola Municipal Pau Vila

Arxius adjunts