Portada > Actualitat > Notícies > Tornen les sessions d’astronomia pels més petits a l’Escola de la Natura de Parets

Tornen les sessions d’astronomia pels més petits a l’Escola de la Natura de Parets

14/03/2023

L’Escola de la Natura presenta les sessions d’astronomia per a nens a partir de 6 anys

L'Ajuntament de Parets, a través de l'Escola de la Natura de Parets, presenta el programa de les noves sessions d'astronomia dirigides al públic infantil, on els nens i les seves famílies tindran l'oportunitat d'aprendre sobre l'univers i el cosmos.

Les sessions s’iniciaran el proper divendres 24 de març, amb El Cometa Verd i la posterior observació de la Nebulosa d’Orió. La següent serà el divendres 21 d’abril, per aprendre Quantes estrelles té l’univers i s’observarà el planeta Venus.

Per altra banda, el 26 de maig la sessió se centrarà en la varietat de planetes amb la sessió Un zoològic de planetes, amb una posterior observació de la lluna. El 30 de juny els més petits gaudiran d'una sessió dedicada al sol, l'estrella principal del nostre sistema, amb la sessió De quin color és el Sol? i una observació de l'estrella. La darrera sessió serà el divendres 14 de juliol, a les 21 h, la sessió s'anomena Les constel·lacions, les famílies de les estrelles i s'observarà el Cúmul Globular d'Hèrcules.

Totes les sessions són gratuïtes i es realitzaran a l'Escola de la Natura de Parets. La inscripció s'ha de realitzar a la web escolanatura.parets.cat. En cas de condicions meteorològiques adverses, s'ajornarà l'activitat. Per obtenir més informació, es pot consultar el cartell de l'activitat a la pàgina web de l'Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
Astronomia infantil

Arxius adjunts