Portada > Actualitat > Notícies > L’alumnat de 1r i 2n de primària de l’Escola Pompeu Fabra visita les instal·lacions de Policia Local de Parets

L’alumnat de 1r i 2n de primària de l’Escola Pompeu Fabra visita les instal·lacions de Policia Local de Parets

23/03/2023

La visita s’ha fet avui, 23 de març

La Policia Local de Parets ha rebut avui, 23 de març, a les seves instal·lacions, l’alumnat de 1r i 2n de primària de l’Escola Pompeu Fabra en una visita escolar impulsada pel centre educatiu de Parets i guiada pel sergent de la Policia Local, Jordi Galera. A la xerrada també hi ha participat el cap de Protecció Civil de Parets, Pepe Méndez. L’objectiu de la jornada ha estat apropar la tasca i serveis del cos de la policia local als nens i nenes.

 Les visites s’han dut a terme al llarg del matí, amb tres grups acompanyats pels docents del centre i han servit per mostrar les instal·lacions i la tasca del cos policial. A més, s’ha projectat un vídeo explicatiu de les funcions del cos. Al final de la visita escolar, els alumnes han rebut imants de la Policia Local amb informació de contacte del cos policial i també hi ha hagut un torn obert de preguntes per resoldre dubtes. 

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat
Visita de l'Escola Pompeu Fabra a la Policia Local
Visita de l'Escola Pompeu Fabra a la Policia Local
Visita de l'Escola Pompeu Fabra a la Policia Local
Visita de l'Escola Pompeu Fabra a la Policia Local