La Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets representarà la tradició gegantera de Catalunya a la Capital Europea de la Cultura 2023

Dijous, 27 d'abril de 2023 a les 00:00
Les activitats es duran a terme de l’1 al 4 de juny, a la ciutat de Timisoara, a Romania

La Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets representarà, de l’1 al 4 de juny, la tradició gegantera i la cultura popular catalana a la Capital Europea de la Cultura 2023, a Timisoara, Romania. L’activitat està organitzada per l’associació per la difusió del folklore Adifolk i compta amb la col·laboració de l'Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya.

El president de la Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets, Roger Sanmartí, ha destacat que “nosaltres estem encantats i molt contents d’haver estat escollits per representar els gegants de tota la província de Barcelona. Pensem que és un reconeixement a tota la feina feta per la colla durant tots aquests anys i ens fa molta il·lusió participar en la Capital Europea de la Cultura 2023, a Timisoara, amb els nostres gegants”.

La colla paretana estarà present a la delegació catalana juntament amb els Gegants Els Veguers de Montblanc (de Tarragona), els Gegants G.C. Garrigues (de Lleida), els Gegants de Lloret de Mar (de Girona), els Grallers de Caldes de Malavella i el Capgròs Folk (de l’associació Adifolk).

Durant la celebració es duran a terme diferents actuacions, com són les cercaviles, les mostres de ball, així com xerrades, entre d’altres.

 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:46