Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets obre una convocatòria de 26 places dels Plans Locals d’Ocupació

L’Ajuntament de Parets obre una convocatòria de 26 places dels Plans Locals d’Ocupació

08/05/2023

Els contractes s’ofereixen a persones que estiguin inscrites al servei d’ocupació del municipi i que estiguin en situació d’atur

L’Ajuntament de Parets del Vallès contractarà a 26 persones que estiguin en situació d'atur a través de la nova convocatòria  dels Plans Locals d’Ocupació del municipi. Les persones contractades a través del programa treballaran a l’Ajuntament durant un període de sis mesos o de vuit mesos segons els perfils. Les sol·licituds per a poder presentar-se estaran obertes del 8 al 19 de maig a totes les persones interessades que compleixin els requisits.

Els Plans d’Ocupació Locals tenen l’objectiu de facilitar la inserció laboral i millorar les competències professionals de les persones, per aquest motiu, a més d’una experiència de treball, inclou l’ acompanyament en la recerca activa de feina. En total, s’ofereixen 26 places de les quals: 20 ofertes corresponen a places sense requeriments formatius, 5 a places per formació de grau professional i 1 oferta per a persones amb l’ESO.

Per accedir als Plans d’Ocupació Locals és necessari trobar-se en situació legal d’atur, demostrada mitjançant inscripció al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), com a persona demandant d’ocupació no ocupada. Per altra banda, també s’admetran en el procés de selecció aquelles persones que estiguin en actiu amb una condició laboral equivalent a una jornada igual o inferior a 5 hores setmanals i a persones que estiguin realitzant un programa d’inserció laboral des de l’Ajuntament de Parets.

Les persones que vulguin participar han d’estar donades d’alta al Servei Local d’Ocupació de Parets del Vallès (SLOP) amb una antiguitat mínima d’1 mes; no haver participat en cap pla d’ocupació municipal de Parets en el mateix perfil per temps superior a 2 mesos, des dels darrers 12 mesos a partir del 8 de maig; i, finalment, trobar-se en situació legal per treballar a Espanya.

La sol·licitud es pot presentar via telemàtica o presencialment a l’OAC (Plaça de la Vila, 1 o  C/ la Volta 2 planta 1 Local 1), excepte els perfils: d’auxiliar administratiu/va polivalent i d’agents cívics que hauran de presentar obligatòriament la seva candidatura de forma telemàtica. El tràmit digital es troba a https://paretsdelvalles.eadministracio.cat/info.0.

Per a qualsevol dubte o consulta podeu adreçar-vos a l'SLOP (C/La Volta 2, planta 1 Local 1) o a l'OAC (Pl. De la Vila, 1). 

Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
Plans d'ocupació