Portada > Actualitat > Notícies > Nova convocatòria de subvencions per a la contractació de persones usuàries del Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP)

Nova convocatòria de subvencions per a la contractació de persones usuàries del Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP)

09/05/2023

Els ajuts es poden sol·licitar fins al 6 d’octubre

L'Ajuntament de Parets obre la 12a convocatòria de subvencions per a la contractació de persones usuàries del Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP). Els ajuts es poden demanar fins al 6  d’octubre de 2023.

Les subvencions estan adreçades tant a empreses i a comerços de Parets com de l'entorn territorial. La quantia de la subvenció, prenent com a referència la jornada completa, serà de 2.200 euros per a contractacions indefinides a homes d’entre 30 i 45 anys i de 2.700 euros per a majors de 45 anys, persones entre 16 i 29 anys i dones. Per a contractacions temporals, l’import màxim de la subvenció a atorgar es calcularà segons la durada del contracte (mínim 60 dies).

A més, per a les primeres contractacions o contractes a majors de 55 anys s'atorgarà un import addicional de 500 euros.

Els ajuts es concediran per estricte ordre de presentació de les sol·licituds i fins al seu esgotament. Per a més informació podeu contactar amb l'SLOP al carrer La Volta, 2, planta 1 local 1, al telèfon 93 573 88 96 o al web www.parets.cat

Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
Vista aèria de Parets retallada

Arxius adjunts