Portada > Actualitat > Notícies > Comerç i empresa

Comerç i empresa

Opcions

Notícies per data

 1. PAE logo img
  30/05/2018
  Segons les darreres dades publicades per la Diputació de Barcelona, corresponents al primer trimestre de 2018, el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) de l'Ajuntament de Parets del Vallès ha escalat 12 posicions en el rànquing d'altes del Termòmetre PAE de Barcelona, situant-se en el número 18 del 36 ens locals autoritzats que existeixen actualment.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 2. Freudenberg
  22/05/2018
  El pròxim dilluns, 28 de maig, a les 10.30 h, a la Sala Serra Cooperativa, tindrà lloc l’acte de lliurament dels guardons del concurs ‘Premis Freudenberg’. Enguany han participat 21 alumnes de segon Cicle de Grau Superior d'Administració i Finances de l'Institut Torre de Malla, que han presentat un total de 7 projectes.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 3. Plans d'ocupacio
  09/05/2018
  Ja es poden presentar les sol·licituds per participar a la nova convocatòria de Plans d’Ocupació Local impulsats per l’Ajuntament de Parets del Vallès. En aquesta ocasió, l’oferta permetrà la contractació de 31 persones del municipi en situació d’atur, per tal de desenvolupar diversos projectes municipals. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al pròxim 18 de maig.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 4. Parets empreses
  19/04/2018
  El Servei ParetsEmpreses, organitza una xerrada per donar a conèixer als autònoms de la població els mecanismes per optar als contractes públics de convocats per l’Ajuntament. La xerrada anirà a càrrec de tècnics del servei, i tindrà lloc el dimarts, 24 d’abril, a les 18 h, a les oficines del carrer Major, 1.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 5. Teler
  06/04/2018
  El pròxim dilluns 9 abril, a les 19 h, al Centre de Recursos Empresarials la Marineta, tindrà lloc l’acte públic de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Parets i els germans Puig i Serra, per la cessió de materials provinents de la indústria textil la Linera, especialment d’un antic teler mecànic.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 6. RP Endevina-la març 2018
  21/03/2018
  Aquest dilluns, el Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets i l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Associació de Serveis i Comerços de Parets, ASIC, han presentat el joc lingüístic “Endevina-la!”, que té l’objectiu de promoure l’ús de la llengua catalana al comerç d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s’acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 7. Acolliment civil Ca n'Oms
  14/03/2018
  El Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets i l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Associació de Serveis i Comerços de Parets, ASIC, posen en marxa “Endevina-la!”, un joc lingüístic que pretén promoure l’ús de la llengua catalana al comerç d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s’acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 8. Cens autònoms RP 2018
  13/03/2018
  L'objectiu és promoure que aquests professionals puguin tenir un millor accés a la contractació pública.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 9. Parets empreses
  06/03/2018
  L'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de ParetsEmpreses, amb el nou cens d'autònoms del municipi, impulsa un projecte que té per objectiu promoure que aquests professionals puguin tenir un millor accés a la contractació pública, a la col·laboració amb empreses de l'entorn i a accions de formació específica per millorar el seu múscul empresarial, tot amb la voluntat de prioritzar els professionals paretans en les contractacions menors de l'Ajuntament i en les de les grans empreses del municipi.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 10. Sala Cooperativa
  19/02/2018
  Demà dimarts, 20 de febrer, a partir de les 9.30 h, la Sala Basat Cooperativa acollirà una sessió formativa adreçada als participants del programa d'integrals per a persones desocupades de llarga durada majors de 30 anys.
  Arxivat a: Comerç i empresa
Anterior Pàgina 3 de 21 Següent