Portada > Actualitat > Notícies > Cooperació

Cooperació

Opcions

Notícies per data

 1. Jornades Cooperació 2014
  11/12/2014
  L'Ajuntament de Parets organitza les Jornades de Cooperació 2014, que tindran lloc els pròxims 13 i 14 de desembre. Un sopar solidari contra l’ebola, actuacions musicals, un triangular de futbol i la presentació de les entitats de l’àmbit de cooperació de Parets centren les activitats programades en el marc de les jornades.
  Arxivat a: Cooperació
 2. Conveni amb YouBari
  12/11/2014
  L'alcalde de Parets, Sergi Mingote, el president de la Fundació Sanitària Mollet, Martí Fabré, i el president de l'Associació Youbari, Lucio Gat, han signat aquesta setmana un conveni de cooperació per tal de millorar les condicions de salut de la comunitat rural de Missirah, al Senegal.
  Arxivat a: Cooperació
 3. Conveni Youbari
  07/11/2014
  El pròxim dilluns, 10 de novembre de 2014, a les 12.30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Parets del Vallès, tindrà lloc la signatura de l’acord de cooperació amb la comunitat rural de Missirah i les seves autoritats sanitàries per tal de facilitar part del finançament per a la construcció d’equipaments sanitaris en la comunitat rural d’aquesta regió.
  Arxivat a: Cooperació
 4. Cabaret solidari
  19/11/2013
  Aquest dissabte 23 de novembre, a partir de les 22.30 h, el Teatre Can Butjosa acollirà el Cabaret solidari organitzat per l’entitat Amavida amb el suport de l’Ajuntament de Parets.
  Arxivat a: Cooperació
 5. parets arreu
  18/12/2012
  Diumenge,16 de desembre, en el marc de la Fira de Santa Llúcia, l’Ajuntament de Parets del Vallès va lliurar els premis de la quarta edició del concurs literari Parets arreu del món, que té per finalitat commemorar el Dia Internacional de les persones migrants, el 18 de desembre.
  Arxivat a: Cooperació
 6. Parets arreu del món
  04/12/2012
  L’Ajuntament de Parets del Vallès, a través del Servei d’Acollida, ha convocat la quarta edició del concurs literari Parets arreu del món, que té per finalitat commemorar el Dia Internacional de les persones migrants, el 18 de desembre.
  Arxivat a: Cooperació
 7. Jangu
  25/11/2011
  El Casal de Cultura Can Butjosa s’ha sumat a la iniciativa impulsada per l’organització Jangu e.V. amb l’objectiu d’aconseguir que aquest Nadal, els nens i nenes orfes d’Uganda, també tinguin el seu regal.
  Arxivat a: Cooperació
 8. Escola municipal de San Francisco del Norte
  01/03/2011
  Ja ha tornat la delegació vallesana que la setmana passada va fer estada a Nicaragua per fer seguiment dels projectes de cooperació impulsats des del Vallès Oriental.
  Arxivat a: Cooperació
 9. Parets arreu del món
  18/11/2010
  L’Ajuntament de Parets del Vallès, a través de la regidoria de Serveis Socials, ha convocat el segon concurs literari Parets arreu del món, que té per finalitat commemorar el Dia Internacional de les Persones Migrants que se celebra el 18 de desembre.El certamen vol donar a conèixer les experiències, reals o imaginàries, que per mitjà d’un viatge o per l’arribada de nous residents han connectat Parets amb diferents indrets del món.
  Arxivat a: Cooperació
 10. 11/11/2009
  El proper dissabte, 14 de novembre, a les 13 hores, a La Marineta, l’Ajuntament de Parets farà lliurament d’una ambulància a l’Associació de Persones Immigrants de Missirah.
  Arxivat a: Cooperació
Anterior Pàgina 2 de 3 Següent