Portada > Actualitat > Notícies > Urbanisme i Habitatge

Urbanisme i Habitatge

Opcions

Notícies per data

 1. Contracte de lloguer
  24/03/2015
  L’Oficina Local d’Habitatge ha gestionat un nou contracte de lloguer assequible. La signatura del nou contracte tindrà lloc demà dimecres, 25 de març, a les 15.30 h, a les dependències municipals del carrer Major 1. L’habitatge pertany al Programa de Mediació de la Generalitat de Catalunya.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 2. Contracte de lloguer
  05/03/2015
  L’Oficina Local d’Habitatge ha gestionat un nou contracte de lloguer assequible. La signatura va tenir lloc el passat 26 de febrer. L’habitatge pertany al Programa de Mediació de la Generalitat de Catalunya.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 3. Camí antic
  17/02/2015
  El pròxim dilluns 23 de febrer s’iniciaran les obres d’execució del vial de vianants entre Montmeló i Parets del Vallès. L’obra és fruit de l’acord signat entre els dos municipis el passat mes de juny.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge, Via pública
 4. Avinguda Espanya
  05/02/2015
  Aquest mes de gener ha començat la primera fase de les obres d’urbanització de l’avinguda d’Espanya de Parets, en el tram comprés entre el carrer Pau Casals i el carrer Butjosa. Es preveu que l’actuació finalitzi a finals d’abril.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 5. Aparcament Camp de les Peces
  29/01/2015
  Aquesta setmana finalitzen les obres d’adequació i ampliació de l’aparcament del Camp de les Peces. Ara, l’espai disposa de 118 places per a l’estacionament, una trentena més de les que tenia anteriorment.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 6. Obres aparcament del Pavelló
  15/01/2015
  El pròxim dilluns, 19 de gener, s'iniciaran les obres d'arranjament de l'entorn del pavelló poliesportiu Joaquim Rodríguez. Els treballs consistiran en l'endreçament de l'aparcament, la circulació i la millora de l'espai de forma integradora amb l'espai natural del riu Tenes.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge, Via pública
 7. Pavelló d'esports i entorn
  02/01/2015
  Durant aquesta primera quinzena del mes de gener s’iniciaran les obres de millora de la urbanització i aparcaments de l’entorn del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. El termini d’execució previst inicialment serà d’aproximadament 7 setmanes.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 8. Plaça de la Sardana
  02/01/2015
  El passat dissabte, 27 de desembre, representants de l’Ajuntament van mantenir una trobada amb els veïns de l’entorn de la plaça de la Sardana amb motiu de la finalització de les obres d’adequació i arranjament d’aquest espai públic del municipi.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 9. Camp de les Peces
  04/12/2014
  Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’adequació i ampliació de l’aparcament del Camp de les Peces. Un cop finalitzats els treballs, l’espai disposarà de 118 places per a l’estacionament, una trentena més de les que té actualment.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
 10. Plaça de la Sardana
  17/11/2014
  Avui dilluns, 17 de novembre, comencen els treballs per a l’arranjament de la plaça de la Sardana. L’actuació consisteix en l’habilitació d’una nova zona per a descans, un espai destinat a parc infantil i el sanejament de la marquesina existent.
  Arxivat a: Urbanisme i Habitatge, Via pública
Anterior Pàgina 3 de 10 Següent