Portada > Actualitat > Notícies > Urbanisme

Urbanisme

Opcions

Notícies per data

 1. Obres d'arranjament talús av. Catalunya
  23/07/2015
  El 28 de juliol, tot just finalitzada la Festa Major, s’iniciaran les obres d’arranjament del talús de la carretera BV-1604, en un tram de 270 metres de llargària de l’avinguda Catalunya, comprès entre el refugi i el final del carrer Barcelona.
  Arxivat a: Urbanisme
 2. Cal Jardiner
  16/06/2015
  Aquesta setmana comencen les obres d’execució de la nova pista d’skate al pati exterior del Casal de Joves Cal Jardiner.
  Arxivat a: Urbanisme
 3. Horts
  22/05/2015
  Aquesta setmana han començat les obres d’adequació de l’espai situat a Can Jornet que acollirà els horts socials a Parets. Aquest programa s’impulsa amb l’objectiu d’ajudar les persones jubilades i/o aturades del municipi en la seva economia domèstica, amb la creació d’un espai verd per al cultiu de verdures i hortalisses de consum propi.
  Arxivat a: Urbanisme
 4. Contracte de lloguer
  24/03/2015
  L’Oficina Local d’Habitatge ha gestionat un nou contracte de lloguer assequible. La signatura del nou contracte tindrà lloc demà dimecres, 25 de març, a les 15.30 h, a les dependències municipals del carrer Major 1. L’habitatge pertany al Programa de Mediació de la Generalitat de Catalunya.
  Arxivat a: Urbanisme
 5. Contracte de lloguer
  05/03/2015
  L’Oficina Local d’Habitatge ha gestionat un nou contracte de lloguer assequible. La signatura va tenir lloc el passat 26 de febrer. L’habitatge pertany al Programa de Mediació de la Generalitat de Catalunya.
  Arxivat a: Urbanisme
 6. Camí antic
  17/02/2015
  El pròxim dilluns 23 de febrer s’iniciaran les obres d’execució del vial de vianants entre Montmeló i Parets del Vallès. L’obra és fruit de l’acord signat entre els dos municipis el passat mes de juny.
  Arxivat a: Urbanisme, Via pública
 7. Avinguda Espanya
  05/02/2015
  Aquest mes de gener ha començat la primera fase de les obres d’urbanització de l’avinguda d’Espanya de Parets, en el tram comprés entre el carrer Pau Casals i el carrer Butjosa. Es preveu que l’actuació finalitzi a finals d’abril.
  Arxivat a: Urbanisme
 8. Aparcament Camp de les Peces
  29/01/2015
  Aquesta setmana finalitzen les obres d’adequació i ampliació de l’aparcament del Camp de les Peces. Ara, l’espai disposa de 118 places per a l’estacionament, una trentena més de les que tenia anteriorment.
  Arxivat a: Urbanisme
 9. Obres aparcament del Pavelló
  15/01/2015
  El pròxim dilluns, 19 de gener, s'iniciaran les obres d'arranjament de l'entorn del pavelló poliesportiu Joaquim Rodríguez. Els treballs consistiran en l'endreçament de l'aparcament, la circulació i la millora de l'espai de forma integradora amb l'espai natural del riu Tenes.
  Arxivat a: Urbanisme, Via pública
 10. Pavelló d'esports i entorn
  02/01/2015
  Durant aquesta primera quinzena del mes de gener s’iniciaran les obres de millora de la urbanització i aparcaments de l’entorn del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. El termini d’execució previst inicialment serà d’aproximadament 7 setmanes.
  Arxivat a: Urbanisme
Anterior Pàgina 3 de 11 Següent