Portada > Actualitat > Notícies > Noves tecnologies

Noves tecnologies

Opcions

Notícies per data

 1. La Marineta
  25/09/2012
  El Centre de recursos empresarials La Marineta de Parets del Vallès acollirà el proper divendres 5 d’octubre, de 10 a 12 h, una jornada formativa per a empresaris i emprenedors en la societat del coneixement que versarà sobre la implantació del document electrònic en una organització.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 2. Optimització web
  07/02/2012
  L’Ajuntament de Parets optimitza el portal municipal www.parets.cat per facilitar l’accessibilitat i la navegació dels usuaris de dispositius mòbils i smartphone.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 3. Imatge GIS
  27/12/2011
  El Sistema d’Informació Geogràfica de Parets del Vallès ja ha entrat en funcionament. Està inclòs en el Pla de Modernització e-p@rets i permet localitzar sobre el plànol del municipi tots els comerços, empreses, equipaments i entitats amb les dades de contacte. També disposa d’un cercador per fer recerques ràpides, ja sigui d’aquests àmbits o per localitzar qualsevol carrer i numeració.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 4. biblioteca virtual
  20/12/2011
  Aquesta setmana, la Diputació de Barcelona ha posat en marxa un nou portal web, la "Biblioteca Virtual", amb què vol donar un pas més en l'accés a la cultura i la informació de la ciutadania. El portal aplega la informació i els serveis de les 208 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, entre les quals es troba la Biblioteca Can Rajoler, i les fa accessibles les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. L’accés al nou portal es pot fer des de l’adreça http://bibliotecavirtual.diba.cat.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 5. OVAC
  14/12/2011
  Ja ha entrat en funcionament l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC), un projecte inclòs en el Pla de Modernització de l’Ajuntament de Parets del Vallès, e-p@rets, que té com a objectiu facilitar l’accessibilitat de la ciutadania a l’administració local.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 6. Facebook Parets connecta
  08/11/2011
  La presència de l’Ajuntament de Parets als nous canals de comunicació vinculats a les xarxes socials guanya seguidors diàriament. Segons les últimes dades disponibles, 838 internautes s’han adherit als diferents llocs de Facebook creats a partir de les quatre xarxes socials de l’administració paretana.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 7. Nova pàgina web www.parets.cat
  05/09/2011
  La pàgina web de l’Ajuntament de Parets del Vallès, www.parets.cat, ha registrat un total de 64.088 visites durant els últims tres mesos.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 8. Notícies
  14/07/2011
  José Luis López, Aida Medina i Natàlia Pallarès han estat els tres guanyadors del concurs de fotografia Parets Connecta, i Laura Pallarès i Alfonso Callejas, els guardonats amb el premi audiovisual. El lliurament de premis, a càrrec de l’alcalde Sergi Mingote i el regidor de Noves Tecnologies i Innovació, Miguel Ángel Granado, va tenir lloc el 13 de juliol, amb l’assistència dels participants al certamen.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 9. Parets connecta
  11/07/2011
  El proper dimecres, 13 de juliol, a les 19 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Parets del Vallès tindrà lloc el lliurament dels premis del concurs de fotografia i audiovisuals sobre la vila i les noves tecnologies emmarcat en el projecte Parets connecta.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 10. Panell LED i pantalla interior
  18/05/2011
  Ja s’han iniciat les emissions en proves dels panells informatius instal·lats a diferents equipaments municipals i a la via pública. Properament entraran en ple funcionament, amb un major nombre de continguts de servei al ciutadà.
  Arxivat a: Noves tecnologies
Anterior Pàgina 3 de 4 Següent