Portada > Actualitat > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Neteja espais públics i contenidors
  26/03/2020
  Mentre continuï l'estat d'alarma pel Coronavirus COVID-19, l’Ajuntament de Parets ha intensificat les tasques de neteja i desinfecció de les àrees de contenidors d'escombraries tant de rebuig, orgànica com selectiva del municipi.
  Arxivat a: Informació coronavirus, Via pública
 2. Trobada regidora de barri Casandra 3/3/20
  04/03/2020
  Ahir a la tarda la regidora del barri Eixample Central, Casandra García, va fer una visita per l'avinguda Espanya acompanyada pel veïnat que viu en aquell carrer amb l'objectiu de recollir queixes, suggeriments i propostes per millorar els aspectes urbanístics de la via. A la trobada va anar acompanyada per un tècnic municipal de via pública per poder donar resposta als comentaris dels veïns i veïnes i, per tant, la trobada no ha estat només "un contacte amb la gent que viu en aquest carrer, sinó una trobada on començar a solucionar alguns dels problemes que s'han plantejat", ha explicat.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 3. Patinet elèctric
  25/02/2020
  Aquest dilluns les regidories de Mobilitat, Via Pública i Seguretat Ciutadana s'han reunit per posar fil a l'agulla en la regulació de l'ús de patinets elèctrics a Parets. La regidora Montserrat Folguera, juntament amb l'alcalde Jordi Seguer, l'inspector de la policia Joan Pérez i el sergent Jordi Galera i personal de les àrees implicades, han acordat que l'ajuntament de Parets actualitzarà l'ordenança de circulació de vehicles que va ser aprovada l'any 2001 per tal d'incloure la regulació dels patinets elèctrics i que aquesta modificació de l'ordenança tingui en compte les situacions en les quals estarà permesa la circulació d'aquest tipus de vehicle i quina serà la normativa sancionadora.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública, Mobilitat, Seguretat
 4. Poda arbrat img
  22/01/2020
  L’Ajuntament de Parets ja ha adjudicat, a l’empresa Àrea Verda, el contracte del servei d’esporga de l’arbrat viari i espais verds de titularitat municipal. Està previst que els treballs s’iniciïn, si el temps ho permet, al Barri Cerdanet aquest divendres 24, i tinguin una durada d’aproximadament deu setmanes.
  Arxivat a: Medi ambient, Via pública
 5. Abocaments no permesos
  14/01/2020
  Els serveis jurídics de l'Ajuntament de Parets han iniciat els tràmits per sancionar dues empreses i una veïna del municipi que van fer abocaments no permesos a la zona exterior dels contenidors del carrer Jaume Urgell amb Enric Ballera, al barri Cerdanet. Gràcies a la instal·lació de la càmera de videovigilància s'ha pogut conèixer la identitat dels tres infractors; dues empreses de pintures i construcció i una veïna del mateix barri.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 6. Pressupost 2020
  20/12/2019
  El pressupost total de l'Ajuntament de Parets és de 26.160.833,57 euros per al 2020 i fa una forta inversió en ocupació laboral, educació, millores a la via pública i drets socials
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Ocupació, Participació, Salut, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme i Habitatge, Via pública
 7. Pressupost participatiu
  19/11/2019
  Ja s’han aprovat les bases i el procés de selecció per la creació d’una borsa de treball d’operaris d’espais verds i via pública a l’Ajuntament de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Ocupació, Via pública
 8. Primera fase del reasfaltat del c/Impremta
  19/11/2019
  Ja ha finalitzat la primera fase dels treballs de reasfaltat i instal·lació de senyalització horitzontal al carrer de la Impremta, en el tram comprés entre l'avinguda Francesc Macià i l'accés a l'empresa Grupo Zeta. Les obres han tingut un cost de 39.894 euros més IVA, i s'han dut a terme amb la col·laboració del veïnat i sense afectacions als establiments i empreses de la zona.
  Arxivat a: Via pública
 9. Incivisme
  12/11/2019
  Durant les pròximes setmanes, l’Ajuntament de Parets instal·larà càmeres de videovigilància per controlar els abocaments no permesos que es produeixen en alguns indrets del municipi.
  Arxivat a: Seguretat, Via pública
 10. Jocs La Linera
  07/11/2019
  L'Ajuntament de Parets ha fet públiques les bases per a la licitació del projecte de millora del parc la Linera. El projecte, redactat per l'empresa Vora Arquitectura SCPP, consisteix en la instal·lació d'un sistema de recollida d'aigües pluvials, l'enjardinament del llac petit, connexions de pericons per a escomesa de festes i la impermeabilització en nínxol de bombes del llac.
  Arxivat a: Via pública
Pàgina 1 de 7 Següent