Portada > Actualitat > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Pressupost participatiu
  19/11/2019
  Ja s’han aprovat les bases i el procés de selecció per la creació d’una borsa de treball d’operaris d’espais verds i via pública a l’Ajuntament de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Ocupació, Via pública
 2. Primera fase del reasfaltat del c/Impremta
  19/11/2019
  Ja ha finalitzat la primera fase dels treballs de reasfaltat i instal·lació de senyalització horitzontal al carrer de la Impremta, en el tram comprés entre l'avinguda Francesc Macià i l'accés a l'empresa Grupo Zeta. Les obres han tingut un cost de 39.894 euros més IVA, i s'han dut a terme amb la col·laboració del veïnat i sense afectacions als establiments i empreses de la zona.
  Arxivat a: Via pública
 3. Incivisme
  12/11/2019
  Durant les pròximes setmanes, l’Ajuntament de Parets instal·larà càmeres de videovigilància per controlar els abocaments no permesos que es produeixen en alguns indrets del municipi.
  Arxivat a: Seguretat, Via pública
 4. Jocs La Linera
  07/11/2019
  L'Ajuntament de Parets ha fet públiques les bases per a la licitació del projecte de millora del parc la Linera. El projecte, redactat per l'empresa Vora Arquitectura SCPP, consisteix en la instal·lació d'un sistema de recollida d'aigües pluvials, l'enjardinament del llac petit, connexions de pericons per a escomesa de festes i la impermeabilització en nínxol de bombes del llac.
  Arxivat a: Via pública
 5. Flors de Bach
  05/11/2019
  El pròxim divendres 8 de novembre a les 11 h se celebren les portes obertes de l’espai Parets amb Flors, situat a la cantonada dels carrers Montserrat Roig amb Mercè Rodoreda, al costat del Parc del Sot d’en Barriques. Coma detall, es lliurarà una planta aromàtica als assistents.
  Arxivat a: Gent Gran, Via pública
 6. Presentació Ambientalia 8/10/19
  09/10/2019
  Ahir dimarts 8 d’octubre, el Parc Central del Sot d’en Barriques va acollir la presentació de la nova empresa concessionària del manteniment dels espais verds, parcs i jardins del municipi.
  Arxivat a: Via pública
 7. Camins escolars
  09/07/2019
  Els dies 10, 11 i 12 de juliol, en horari nocturn, es duran a terme la resta dels treballs de pintura viària pendents en els passos de vianants situats a les zones de les escoles Pau Vila, Acesco, Lluís Piquer, Nostra Senyora de Montserrat, Vila Parietes i Pompeu Fabra. L'actuació està emmarcada en la primera fase del projecte Camins Escolars, que té com a objectiu principal la transformació de l'espai públic per tal que el camí que els infants han de fer per arribar a l'escola sigui segur i sostenible, alhora que es fomenta la seva autonomia i es consciencia la població sobre la necessitat d'adquirir hàbits saludables com anar a peu a l'escola.
  Arxivat a: Educació, Via pública
 8. Fonts Sot d'en Barriques
  25/06/2019
  Coincidint amb l’arribada de la calor, a partir d'avui, les fonts d’aigua del Sot d’en Barriques funcionaran també al matí i a la tarda. Concretament l’horari serà de dilluns a diumenge d’11 a 13 h i de 18 a 20 h.
  Arxivat a: Via pública
 9. Plaça Joaquim Guasch
  29/05/2019
  Dilluns van començar les obres de reurbanització de la plaça de Joaquim Guasch. L’objectiu principal del projecte és millorar-ne la imatge i l’accessibilitat, fer-la més funcional i dotar l’espai d’una identitat pròpia que la faci molt més singular i representativa, tot integrant-la visualment en la resta de l’espai reformat del centre històric del municipi.
  Arxivat a: Via pública
 10. Pas de vianants
  29/04/2019
  Avui dilluns 29 d'abril, s'inicien els treballs de repintat de la senyalització horitzontal que afectaran diferents carrers del municipi. L'actuació tindrà una durada aproximada de tres setmanes.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Anterior Pàgina 2 de 7 Següent