Salut

Opcions

Notícies per data

 1. Ajuntament de Parets
  30/03/2020
  Ara fa uns minuts finalitzava la darrera reunió de la comissió de seguiment per l’afectació del coronavirus a Parets, amb l’assistència de representants de tots els grups municipals, durant la qual s’han donat les dades oficials de persones afectades per la COVID-19 al municipi, proporcionades per cat salut.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus, Salut
 2. Ajuntament de Parets
  27/03/2020
  La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Parets va aprovar ahir l’adhesió al Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus impulsat per l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus, Salut
 3. Drons policia local
  23/03/2020
  Des d'aquest cap de setmana, els cossos de la Policia Local i Protecció Civil fan sortides a diferents espais de Parets amb els drons, per tal de controlar el confinament de la població, tal com estableix el Reial Decret 463/2020 de declaració de l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID19.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus, Salut, Seguretat
 4. Ajuntament
  16/03/2020
  Demanem a la població que faci servir aquest número de telèfon per a consultes sobre l'estat dels serveis en relació amb l'estat d'alarma per tal de no saturar la centraleta de la Policia Local i del CAP Parets amb consultes no relacionades amb la seguretat o la salut.
  Arxivat a: Ajuntament, Salut, Seguretat, Informació coronavirus
 5. Consell d'Alcaldies 11/3/20
  13/03/2020
  El Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental, celebrat aquest dimecres durant tot el matí al Circuit de Barcelona-Catalunya, va traslladar un missatge de tranquil·litat a la població de la comarca davant de la pandèmia del Coronavirus.
  Arxivat a: Ajuntament, Salut, Informació coronavirus
 6. logo ajuntament
  12/03/2020
  Es tracta d'una dona, veïna de Lliçà d'Amunt, usuària del centre de dia de Parets, de titularitat municipal. El positiu es va detectar a l'Hospital de Granollers i els professionals sanitaris que van atendre la dona han estat posats en quarantena.
  Arxivat a: Ajuntament, Salut, Informació coronavirus
 7. CAP Parets - Casandra
  24/12/2019
  La primera tinent d’alcaldia i regidora de Salut, Casandra Garcia, ha visitat les instal·lacions del CAP Parets per dues qüestions prioritàries per a la salut de les persones. D’una banda ha volgut comprovar l’estat de les infraestructures i el funcionament del centre i, d’una altra, ha conegut quines són les necessitats del servei. La visita no ha estat només una acció representativa, sinó que ha servit per arribar a acords beneficiosos per a Parets.
  Arxivat a: Salut
 8. Pressupost 2020
  20/12/2019
  El pressupost total de l'Ajuntament de Parets és de 26.160.833,57 euros per al 2020 i fa una forta inversió en ocupació laboral, educació, millores a la via pública i drets socials
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Ocupació, Participació, Salut, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme, Via pública
 9. Consell d'Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet
  02/12/2019
  Els temes principals del debat han estat els dispositius d'atenció urgent, les noves i creixents necessitats socials del territori i el Pla de mobilitat
  Arxivat a: Ajuntament, Salut
 10. CAP Parets
  31/10/2019
  Des del Centre d'Atenció Primària de Parets s'ha començat la campanya anual de vacunació contra la grip. Aquest any, com a novetat, diversos professionals es desplaçaran als casals de gent gran del municipi per resoldre dubtes i falses creences sobre la vacuna de la grip i els oferiran poder-se vacunar allà mateix. Amb aquesta iniciativa es pretén fer prendre consciència als nostres avis i àvies de la importància de vacunar-se i facilitar-los poder-ho fer.
  Arxivat a: Salut
Anterior Pàgina 2 de 2