Portada > Actualitat > Notícies > Educació

Educació

Opcions

Notícies per data

 1. Fotografia del delegat Juli Fernàndez amb l'alcalde i els regidors i regidores
  06/10/2020
  Les dues administracions treballen perquè l’institut escola sigui una realitat el 2022
  Arxivat a: Educació, Esports, Salut, Urbanisme, Via pública
 2. Alumnes de l'Escola Lluís Piquer
  05/10/2020
  El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha concedit una plaça d'auxiliar de conversa anglesa a l'Escola Lluís Piquer, per al curs 2020-2021, que farà suport a tres grups de 6è de primària. Ensenyament només concedeix aquest tipus de suports als centres escolars que han publicat un dels seus treballs en el marc del projecte Generació Plurilingüe (GEP).
  Arxivat a: Educació
 3. Inici Curs Escolar
  15/09/2020
  Ahir dilluns, 14 de setembre, va començar a Parets del Vallès el nou curs escolar, marcat arreu per les mesures extraordinàries de prevenció de la Covid-19. Totes les escoles del municipi han treballat, juntament amb el Servei d'Educació i de Salut de l'Ajuntament, per donar resposta a les noves necessitats sorgides arran de la nova situació, i garantir un retorn el més segur possible.
  Arxivat a: Educació, Salut
 4. Reunió obertura EBM
  03/09/2020
  Ahir dimecres, 2 de setembre, va tenir lloc la reunió entre la regidora d’Educació i Salut i primera tinent d’alcaldia, Casandra García, les direccions de les tres escoles bressol municipals i el personal tècnic del servei municipal d’Educació per tal de valorar i concretar les mesures que el Departament d’Educació de la Generalitat, i aprovades pel PROCICAT, proposa per a l’obertura dels centres escolars.
  Arxivat a: Educació, Salut
 5. Consell d'Alcaldies
  27/08/2020
  Ahir, 26 d’agost al vespre, es va celebrar telemàticament, un nou Consell d’Alcaldies extraordinari amb la presència dels diferents alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental per tractar dos temes. Per una banda, la situació actual de la COVID-19 a la comarca i, d’altra banda, els preparatius de l’inici del nou curs escolar.
  Arxivat a: Educació, General, Salut
 6. Escola d'Adults
  24/08/2020
  L’Escola d’Adults de Parets obrirà, el pròxim 2 de setembre fins el 14, el període secundari d’informació i preinscripcions per al pròxim curs 2020-2021. Enguany, l’Escola d’Adults recomana fer la preinscripció de forma telemàtica enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al 93 573 86 90 on us informaran. No obstant això, també us podeu dirigir a l’Avinguda Espanya, 116, on l’horari d’atenció serà de 16 a 18 h.
  Arxivat a: Educació
 7. Obres del pati de l'Escola Municipal Pau Vila
  20/08/2020
  L’Ajuntament de Parets està duent a terme, al llarg d’aquest estiu i aprofitant el període de vacances, diverses millores en diferents equipaments municipals. D’entre totes les millores en destaquen les del pati de l’Escola Pau Vila.
  Arxivat a: Educació
 8. Ajuntament
  30/07/2020
  El ple de l’Ajuntament celebrat dijous passat, 23 de juliol, va aprovar una modificació de crèdit per crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb romanent líquid de tresoreria i amb baixes i anul·lacions d’altres aplicacions de despesa.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Habitatge, Informació coronavirus, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Ocupació, Participació, Salut, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme, Via pública
 9. Servei d'educació Ajuntament Logo
  24/07/2020
  Els projectes municipals ‘Audicions per a escolars. Educació musical per als centres educatius’ i ‘Educació en competències digitals i alfabetització multimèdia’ han estat inclosos en l’àmbit d’educació del Banc de Bones Pràctiques de la Federació de Municipis de Catalunya.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació
 10. Informàtica
  16/07/2020
  El Servei d’Educació de l’Ajuntament, a través de l’empresa Passaport Digital, va impartir, durant els mesos de gener i febrer d’aquest mateix any i per quart curs consecutiu, 19 tallers en què proposaven als alumnes de secundària de tot el municipi treballar i reflexionar sobre els hàbits i usos d’Internet amb el programa d’”Educació en competències digitals i alfabetització multimèdia”.
  Arxivat a: Educació, Noves tecnologies
Pàgina 1 de 36 Següent