Portada > Actualitat > Notícies > Ajuntament

Ajuntament

Opcions

Notícies per data

 1. Logo Regidors de barri 2019
  02/10/2019
  Les regidories de barri canvien de format, coincidint amb l’arribada dels nous regidors i regidores a l’Ajuntament. D’entre els canvis destaquen la possibilitat de concertar reunions individuals, les caminades pels barris per veure de primera mà els problemes que presenten, o el compromís d'un seguiment i una resposta en la reunió següent a cada una de les queixes i suggeriments que plantegin els veïns i veïnes.
  Arxivat a: Ajuntament
 2. Torre Malla
  30/09/2019
  Un any més, Parets se suma a les Jornades Europees de Patrimoni, una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. Centenars de municipis, entre ells Parets, organitzen activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el patrimoni cultural a la ciutadania. Palaus, castells, monestirs, jaciments i altres espais patrimonials obren les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer el seu patrimoni.
  Arxivat a: Ajuntament
 3. NOU PAD 191 Heri img
  26/09/2019
  Coincidint amb l’arribada del Govern Plural a l’Ajuntament, i amb la sortida del número 191, corresponent al mes de setembre, la imatge del Butlletí municipal Parets al dia i les xarxes socials vinculades a l’Ajuntament de Parets presenten una renovació total.
  Arxivat a: Ajuntament, Comunicació
 4. Ajuntament de Parets
  24/09/2019
  Convocatòria de sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc aquest dijous, 26 de setembre a les 18 h, a la Sala Basart Cooperativa
  Arxivat a: Ajuntament
 5. Masia Can Jornet
  16/09/2019
  Aquest dimecres, 18 de setembre, a les 12.30 h, tindrà lloc, a la sala de plens de l’Ajuntament de Parets, la signatura d’un conveni amb l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, per la renovació de l’ús de les instal·lacions de la masia de Can Jornet.
  Arxivat a: Ajuntament
 6. Ajuntament de Parets
  30/08/2019
  L'Ajuntament de Parets del Vallès vol expressar el seu condol per la mort de S.K.K, veí de Mollet del Vallès, que ha perdut la vida en un accident laboral ocorregut avui a les 12.30 h a l'empresa Embalatges Petit, situada al polígon industrial Llevant de Parets.
  Arxivat a: Ajuntament
 7. Consells de calor
  08/08/2019
  Com cada estiu, l’Ajuntament de Parets s’afegeix a la campanya impulsada per la Generalitat de Catalunya per prevenir els efectes de la calor, amb la difusió a la població de mesures per tal de minimitzar els possibles efectes.
  Arxivat a: Ajuntament, General
 8. Visita a Jordi Turull
  05/08/2019
  L'Alcalde de Parets, Jordi Seguer, la primera Tinent d'Alcalde, Casandra García i la regidora Neus Jordà, van visitar el divendres 2 d'agost el veí de Parets Jordi Turull al centre penitenciari de Lledoners.
  Arxivat a: Ajuntament
 9. logo ajuntament
  02/08/2019
  Amb motiu de les vacances d’estiu, alguns dels serveis i dependències municipals modificaran els seus horaris habituals.
  Arxivat a: Ajuntament
 10. logo ajuntament
  31/07/2019
  L'alcalde de Parets, Jordi Seguer, la regidora coordinadora de Barris, Neus Jordà, i la regidora Kènia Domènech, juntament amb Policia Local i Mossos d’Esquadra, van mantenir una reunió ahir, 30 de juliol, amb veïns de l’entorn del Mirador de Gallecs per tractar qüestions relacionades amb l’incivisme.
  Arxivat a: Ajuntament, Cooperació, Seguretat
Anterior Pàgina 2 de 81 Següent