Portada > Actualitat > Notícies > Ajuntament

Ajuntament

Opcions

Notícies per data

 1. logo ajuntament
  14/05/2020
  Avui dijous, 14 de maig, ha tingut lloc la darrera reunió de la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Parets. La trobada ha girat, bàsicament, al voltant de les accions que s'han dut a terme durant els darrers els últims mesos en relació amb la situació de pandèmia per la Covid-19.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
 2. Consell alcaldies del Vallès Oriental en format telemàtic maig 2020
  14/05/2020
  El primer Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental en format telemàtic, celebrat ahir dimecres 13 de maig, va prestar especial atenció a la gestió de la crisi de la Covid-19 i a les accions dutes a terme durant l'estat d'alarma en matèria de drets socials i de la Taula Vallès Oriental Avança, en la qual Parets forma part de la comissió executiva.
  Arxivat a: Ajuntament
 3. Fonts Sot d'en Barriques
  13/05/2020
  L'Ajuntament de Parets ha encarregat al grup 'Vora arquitectura' la redacció del projecte per dotar d'una tanca perimetral el Parc del Sot d'en Barriques. L'encàrrec s'ha fet al mateix grup d'arquitectes que va fer el disseny original de l'espai.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 4. Projecte de lluita biològica per a la prevenció i eliminació de plagues
  07/05/2020
  L'Ajuntament de Parets, a través del servei de Verd Urbà, posarà en marxa, durant els mesos de primavera i estiu, un projecte experimental de control biològic de plagues i malalties de l'arbrat viari del municipi.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient, Via pública
 5. logo ajuntament
  04/05/2020
  L'Ajuntament de Parets va encarregar, ara fa uns mesos, la redacció d'un avantprojecte per convertir l'edifici de l'avinguda de Lluís Companys, que actualment ocupen la Policia Local, el Jutjat de Pau, el departament de Drets Socials i el Servei de Comunicació, inclosa l'emissora RAP107, en pisos de lloguer assequible.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Habitatge
 6. Ajuntament de Parets
  04/05/2020
  El ple de l’Ajuntament de Parets ha aprovat una nova línia d’ajuts per incentivar l’esperit emprenedor a la població, i contribuir a la implementació de noves activitats econòmiques.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 7. Vista aèria de Parets
  04/05/2020
  El darrer ple de l’Ajuntament, celebrat el 30 d'abril, va aprovar la concessió de subvencions destinades a promoure l'adequació d'habitatges buits del parc privat d'habitatges de Parets del Vallès, i fomentar les condicions d'habitabilitat i accessibilitat d'aquests per poder destinar-los a lloguer, mitjançant el Programa de Borsa d'Habitatge social de l'Ajuntament de Parets. El compromís que adquireix el llogater amb la Borsa d'Habitatge social és per un període de 5 anys.
  Arxivat a: Ajuntament, Habitatge
 8. Ajuntament de Parets
  30/04/2020
  Aquest dijous, 30 d'abril, s'ha celebrat la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès a la Sala Basart Cooperativa. El Ple ha comptat amb mesures de protecció personal per als regidors i regidores i de distanciament, a causa de l'estat d'alarma per la crisi sanitària.
  Arxivat a: Ajuntament
 9. Ajuntament de Parets
  28/04/2020
  Convocatòria de sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc aquest dijous 30 d'abril, a les 18 h, a la Sala Basart Cooperativa.
  Arxivat a: Ajuntament
 10. Ajuntament de Parets
  27/04/2020
  La Regidoria d’Hisenda, encapçalada per Carme Herrero, ha arribat a un acord amb l'Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona per a la redistribució del calendari de pagament de les diferents taxes i impostos per aquest 2020, que s’ha vist afectat per la situació actual a causa de la pandèmia per la COVID-19.
  Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
Anterior Pàgina 2 de 89 Següent