Portada > Actualitat > Notícies > Comerç i empresa

Comerç i empresa

Opcions

Notícies per data

 1. Conveni Laser Mimar
  24/07/2018
  Laser Mimar 2000 SLU, empresa especialitzada en la transformació metàl·lica, i l’Ajuntament de Parets del Vallès han signat avui dimarts, a les dependències del SLOP, un acord de col·laboració amb l’objectiu comú d’impulsar polítiques de desenvolupament econòmic i de foment de l’ocupació. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i per Miguel Martínez Aparicio, Director General de Laser Mimar 2000.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 2. Logo Laser Mimar 2000
  20/07/2018
  El pròxim dimarts, 24 de juliol, a les 12 h, la sala de plens de l’edifici consistorial acollirà la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Parets i l’empresa Laser Mimar 2000 SLU.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 3. Consell Industrial
  18/07/2018
  La Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona han fet públic l’informe anual on es fa un balanç de l'evolució econòmica del territori. L'informe també recull els 10 projectes estratègics més rellevants de cada comarca, entre els quals destaca el Consell Industrial de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 4. Premis Freudenberg 2018
  31/05/2018
  Vanesa Masero i Sandra García, amb el seu projecte de botiga de roba per a nadons prematurs, han estat les guanyadores de la darrera edició dels ‘Premis Freudenberg’ que es van lliurar dilluns, a la Sala Basart Cooperativa de Parets. En segona posició han quedat Estela Álvarez i Andrea Reruela amb la proposta d’un bar musical.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 5. PAE logo img
  30/05/2018
  Segons les darreres dades publicades per la Diputació de Barcelona, corresponents al primer trimestre de 2018, el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) de l'Ajuntament de Parets del Vallès ha escalat 12 posicions en el rànquing d'altes del Termòmetre PAE de Barcelona, situant-se en el número 18 del 36 ens locals autoritzats que existeixen actualment.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 6. Freudenberg
  22/05/2018
  El pròxim dilluns, 28 de maig, a les 10.30 h, a la Sala Serra Cooperativa, tindrà lloc l’acte de lliurament dels guardons del concurs ‘Premis Freudenberg’. Enguany han participat 21 alumnes de segon Cicle de Grau Superior d'Administració i Finances de l'Institut Torre de Malla, que han presentat un total de 7 projectes.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 7. Plans d'ocupacio
  09/05/2018
  Ja es poden presentar les sol·licituds per participar a la nova convocatòria de Plans d’Ocupació Local impulsats per l’Ajuntament de Parets del Vallès. En aquesta ocasió, l’oferta permetrà la contractació de 31 persones del municipi en situació d’atur, per tal de desenvolupar diversos projectes municipals. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al pròxim 18 de maig.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 8. Parets empreses
  19/04/2018
  El Servei ParetsEmpreses, organitza una xerrada per donar a conèixer als autònoms de la població els mecanismes per optar als contractes públics de convocats per l’Ajuntament. La xerrada anirà a càrrec de tècnics del servei, i tindrà lloc el dimarts, 24 d’abril, a les 18 h, a les oficines del carrer Major, 1.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 9. Teler
  06/04/2018
  El pròxim dilluns 9 abril, a les 19 h, al Centre de Recursos Empresarials la Marineta, tindrà lloc l’acte públic de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Parets i els germans Puig i Serra, per la cessió de materials provinents de la indústria textil la Linera, especialment d’un antic teler mecànic.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 10. RP Endevina-la març 2018
  21/03/2018
  Aquest dilluns, el Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets i l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Associació de Serveis i Comerços de Parets, ASIC, han presentat el joc lingüístic “Endevina-la!”, que té l’objectiu de promoure l’ús de la llengua catalana al comerç d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s’acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
Anterior Pàgina 2 de 21 Següent