Portada > Actualitat > Notícies > Cultura

Cultura

Opcions

Notícies per data

 1. Cursos català
  01/10/2019
  L’Oficina de català de Parets inaugura l’any acadèmic amb cursos del nivell bàsic 1, adreçat al col·lectiu de persones no catalanoparlants, de suficiència 1, equivalent a l’antic nivell C, i superior (C2), corresponent a l’antic nivell D.
  Arxivat a: Cultura
 2. La mirada dels altres 2018 img 2
  30/09/2019
  Per tretzè any consecutiu, del 4 al 27 d’octubre, Parets acull una nova edició del programa d’activitats i de cinema solidari ‘La mirada dels altres’, un projecte d’intercanvi social organitzat pel Servei d’Acollida de l’Ajuntament, que pretén donar a conèixer els moviments migratoris humans.
  Arxivat a: Benestar social, Cultura, Societat
 3. La mirada dels altres 2018 img
  19/09/2019
  Per tretzè any consecutiu, del 4 al 27 d’octubre, Parets acull una nova edició del programa d’activitats i de cinema solidari 'La mirada dels altres', un projecte d'intercanvi social organitzat pel Servei d'Acollida de l'Ajuntament, que pretén donar a conèixer els moviments migratoris humans.
  Arxivat a: Cultura
 4. Diada 11 setembre 2019 retall
  02/09/2019
  Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el govern plural de Parets ha previst un seguit d’activitats que s’iniciaran el dimarts, 10 de setembre, a les 19 h, al parc del Sot d’en Barriques, amb un aplec de cultura popular a càrrec de les colles i entitats del municipi.
  Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
 5. Expo Dues Mirades
  30/08/2019
  Mercè Ramírez i Marga Cano son les autores de l’exposició Dues mirades, que es podrà veure al Centre Cultural Can Rajoler fins al 29 de setembre. La inauguració de la mostra es farà el dissabte 14 de setembre, a les 12 h.
  Arxivat a: Cultura
 6. Cursos català 2019
  27/08/2019
  A partir del dia 16 i fins al 27 de setembre, s’obriran les inscripcions per a les persones interessades a assistir als cursos de català per a adults que imparteix l’Oficina de Català de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Cultura
 7. Primitals
  22/08/2019
  The Primitials, de la companyia Yllana, serà el muntatge teatral que donarà el tret de sortida a la nova temporada d'espectacles als teatres de Parets del Vallès, que es podrà veure entre els mesos d'octubre a desembre.
  Arxivat a: Cultura
 8. Sònia Biblioteca Can Butjosa
  19/08/2019
  La Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa de Parets del Vallès iniciarà el mes de setembre un projecte anomenat "12 mesos 12 rondalles". El projecte consisteix a dedicar cada mes a una rondalla en concret, al setembre tocarà La Caputxeta Vermella. Com a biblioteca especialitzada en literatura infantil i juvenil, el centre s'ha volgut posicionar a favor d'aquests contes tan qüestionats en els darrers temps. Els volen donar a conèixer des de la visió de la versió original, molt allunyada de les versions més conegudes, per tal de difondre aspectes desconeguts sobre les històries que expliquen i la seva visió antropològica, psicològica i filosòfica. La iniciativa vol promoure el fet de poder parlar dels contes sense els prejudicis que la societat actual està posant a sobre d'ells. Cada mes tindrà com a protagonista un conte i es faran activitats com ara l'hora del Conte, tallers, xerrades i una exposició d'il·lustracions per treballar l'expressió artística.
  Arxivat a: Cultura
 9. Maravella fme 2019
  31/07/2019
  La Festa Major d’Estiu de Parets ja ha acabat. Aquest dilluns, 29 de juliol, van tenir lloc els darrers actes que posaven el punt final a la celebració. Tot i que hi ha hagut algun incident i algun acte vandàlic aïllat, la Festa Major d’enguany ha destacat per la gran participació i per ser una de les més cíviques, segures i respectuoses dels darrers anys.
  Arxivat a: Ajuntament, Cultura
 10. RP Presentació FME 2019
  15/07/2019
  Un any més, la festa més gran de l'estiu paretà, que aquest any se celebra del 26 al 29 de juliol, està a punt de començar. Tal com s’ha anunciat a la roda de premsa que ha tingut lloc avui a la sala de plens de l’Ajuntament, tot i que la major part dels actes de la Festa Major d'aquest 2019 van ser tancats per l'anterior equip de govern, en aquesta edició s'han posat en marxa algunes iniciatives impulsades per l'actual consistori.
  Arxivat a: Cultura
Anterior Pàgina 2 de 59 Següent