Portada > Actualitat > Notícies > Educació

Educació

Opcions

Notícies per data

 1. Inici Curs Escolar
  15/09/2020
  Ahir dilluns, 14 de setembre, va començar a Parets del Vallès el nou curs escolar, marcat arreu per les mesures extraordinàries de prevenció de la Covid-19. Totes les escoles del municipi han treballat, juntament amb el Servei d'Educació i de Salut de l'Ajuntament, per donar resposta a les noves necessitats sorgides arran de la nova situació, i garantir un retorn el més segur possible.
  Arxivat a: Educació, Salut
 2. Reunió obertura EBM
  03/09/2020
  Ahir dimecres, 2 de setembre, va tenir lloc la reunió entre la regidora d’Educació i Salut i primera tinent d’alcaldia, Casandra García, les direccions de les tres escoles bressol municipals i el personal tècnic del servei municipal d’Educació per tal de valorar i concretar les mesures que el Departament d’Educació de la Generalitat, i aprovades pel PROCICAT, proposa per a l’obertura dels centres escolars.
  Arxivat a: Educació, Salut
 3. Consell d'Alcaldies
  27/08/2020
  Ahir, 26 d’agost al vespre, es va celebrar telemàticament, un nou Consell d’Alcaldies extraordinari amb la presència dels diferents alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental per tractar dos temes. Per una banda, la situació actual de la COVID-19 a la comarca i, d’altra banda, els preparatius de l’inici del nou curs escolar.
  Arxivat a: Educació, General, Salut
 4. Escola d'Adults
  24/08/2020
  L’Escola d’Adults de Parets obrirà, el pròxim 2 de setembre fins el 14, el període secundari d’informació i preinscripcions per al pròxim curs 2020-2021. Enguany, l’Escola d’Adults recomana fer la preinscripció de forma telemàtica enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al 93 573 86 90 on us informaran. No obstant això, també us podeu dirigir a l’Avinguda Espanya, 116, on l’horari d’atenció serà de 16 a 18 h.
  Arxivat a: Educació
 5. Obres del pati de l'Escola Municipal Pau Vila
  20/08/2020
  L’Ajuntament de Parets està duent a terme, al llarg d’aquest estiu i aprofitant el període de vacances, diverses millores en diferents equipaments municipals. D’entre totes les millores en destaquen les del pati de l’Escola Pau Vila.
  Arxivat a: Educació
 6. Ajuntament
  30/07/2020
  El ple de l’Ajuntament celebrat dijous passat, 23 de juliol, va aprovar una modificació de crèdit per crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb romanent líquid de tresoreria i amb baixes i anul·lacions d’altres aplicacions de despesa.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Habitatge, Informació coronavirus, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Ocupació, Participació, Salut, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme, Via pública
 7. Servei d'educació Ajuntament Logo
  24/07/2020
  Els projectes municipals ‘Audicions per a escolars. Educació musical per als centres educatius’ i ‘Educació en competències digitals i alfabetització multimèdia’ han estat inclosos en l’àmbit d’educació del Banc de Bones Pràctiques de la Federació de Municipis de Catalunya.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació
 8. Informàtica
  16/07/2020
  El Servei d’Educació de l’Ajuntament, a través de l’empresa Passaport Digital, va impartir, durant els mesos de gener i febrer d’aquest mateix any i per quart curs consecutiu, 19 tallers en què proposaven als alumnes de secundària de tot el municipi treballar i reflexionar sobre els hàbits i usos d’Internet amb el programa d’”Educació en competències digitals i alfabetització multimèdia”.
  Arxivat a: Educació, Noves tecnologies
 9. EB El Gargot
  10/07/2020
  L'Ajuntament de Parets instal·larà a l'Escola Bressol Municipal El Gargot, durant aquest mes de juliol, un sistema de tractament d'aigües cedit de forma gratuïta per l'empresa Instituto de Consumo Energético.
  Arxivat a: Educació, Medi ambient
 10. Taller robòtica
  16/06/2020
  L’Ajuntament de Parets ha subvencionat la compra de material específic pel Grup de Robòtica Educativa de Parets (GREP) amb l’objectiu de millorar les activitats de robòtica i pensament computacional dels centres educatius del municipi.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació
Pàgina 1 de 35 Següent