Portada > Actualitat > Notícies > Medi ambient

Medi ambient

Opcions

Notícies per data

 1. Logo GRENP
  20/07/2018
  El pròxim dimecres, 25 de juliol, a les 12 h, la sala de plens de l’edifici consistorial acollirà la signatura del conveni entre l’Ajuntament de Parets i el Grup de Recerca de l’Escola de la Natura de Parets (GRENP).
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
 2. Sot d'en Barriques obres
  04/07/2018
  Avui l'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, ha visitat les obres del futur nou pulmó verd del poble, el Parc del Sot d'en Barriques. Un espai multigeneracional, que tindrà jocs d'aigua per a infants i aparells per a la gent gran. El parc, resultant del procés participatiu on van prendre part gairebé 3.000 paretanes i paretans, disposarà de 167 arbres de diferents fulles i colors.
  Arxivat a: Medi ambient, Via pública
 3. Parets vistes helicòpter
  18/06/2018
  Què és la contaminació atmosfèrica? Com es regula? Quins efectes té sobre la nostra salut? Què signifiquen les etiquetes que cataloguen els vehicles?... Per donar resposta a aquesta i altres preguntes aquest divendres 22 de juny, a les 19 h, l'Escola de la Natura de Parets ha programat la xerrada ‘Parets: salut i ciutat amable, qualitat de l'aire i mobilitat’, a càrrec de Sara Piqueras, educadora i llicenciada en ciències ambientals. La conferència s'emmarca en la celebració de les primeres jornades sobre contaminació i mobilitat sostenible organitzades per l'àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Parets.
  Arxivat a: Medi ambient
 4. Delegació de l'Ajuntament d'Esplugues visita Parets proves ADN gossos
  06/06/2018
  Aquesta ha estat encapçalada per l'alcaldessa, Pilar Díaz i representants de diverses àrees del seu equip polític i tècnic. L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, acompanyat de la Directora de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, Marta Molins, els han exposat l'experiència després d'un any d'haver iniciat el projecte, amb una valoració dels resultats del mateix.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
 5. E Natura
  04/06/2018
  Les abelles esdevenen, cada cop més, una espècie amenaçada i en perill d'extinció i la seva desaparició tindria conseqüències directes molt greus per a l'ésser humà. Per conscienciar els experts i la població d'aquest problema, l'Escola de la Natura ha programat una xerrada sobre el món de les abelles: l'actualitat, la problemàtica i les propostes de futur. La xerrada tindrà lloc divendres 8 de juny, a les 19 h, i anirà a càrrec de Jaume Clotet, apicultor i fundador de l'empresa Mel·lis.
  Arxivat a: Medi ambient
 6. Mosquit tigre
  31/05/2018
  L’àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Parets, ha iniciat una campanya informativa i un seguit d'actuacions necessàries per a la prevenció de la propagació del mosquit tigre. La campanya especifica de quina manera pot participar la ciutadania per evitar-ne la porliferació d’aques insecte, i què cal fer en cas de picada.
  Arxivat a: Medi ambient
 7. XVI Bicicletada del Besòs RP
  10/05/2018
  Per tercer any consecutiu, Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs organitzada pel Consorci Besòs Tordera. L’activitat tindrà lloc el diumenge, 27 de maig, a partir de les 9.30 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. Les inscripcions, totalment gratuïtes, ja es poden formalitzar a www.besos-tordera.cat.
  Arxivat a: Esdeveniments, Esports, Medi ambient
 8. Deixalleria de Parets
  07/05/2018
  L’Ajuntament de Parets s’ha adherit a la campanya ‘Anar a la deixalleria té premi’ que, per cinquè any consecutiu, organitza el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.
  Arxivat a: Medi ambient
 9. Tenes
  04/05/2018
  Un any més, l'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de l'Escola de la Natura i la regidoria de Medi Ambient, s'ha adherit a la campanya Let's clean up Europe, una jornada popular de neteja dels espais d'interès natural, que pretén fomentar la consciència ciutadana respecte a la conservació d'aquests entorns.
  Arxivat a: Medi ambient
 10. Parets
  26/04/2018
  Per causa de la intrusió de pols africana que ens afecta des de dissabte, i que ha fet augmentar la concentració de partícules en suspensió en l’aire, el passat dilluns es va activar un avís preventiu d’episodi de contaminació atmosfèrica per PM10; la mesura s’ha adoptat a conseqüència dels valors registrats en els darrers dies, que superen el límit diari recomanat.
  Arxivat a: Medi ambient
Pàgina 1 de 19 Següent