Portada > Actualitat > Notícies > Medi ambient

Medi ambient

Opcions

Notícies per data

 1. APINDEP Ronçana logo
  31/10/2018
  El pròxim dimarts 6 de novembre, a les 12 h, la sala de plens de l’Ajuntament de Parets acollirà la signatura de l’acord amb la cooperativa d’iniciativa social Apindep Ronçana SCCL, per a la recollida d’oli domèstic usat.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
 2. Esporga
  03/10/2018
  El dilluns 15 d'octubre s'iniciarà la campanya d'esporga d'hivern dels arbres del municipi. Enguany els treballs començaran pels carrers del barri del Cerdanet i continuarà pels carrers de l'Eixample perpendiculars a l'avinguda de Catalunya, per a continuar per tota la resta de la trama de l'Eixample en primer lloc, i posteriorment a la resta de barris. El termini previst per l'esporga de l'arbrat viari és de 10 setmanes, una setmana menys respecte l'any anterior.
  Arxivat a: Medi ambient
 3. Camió escombraries
  02/10/2018
  L'Ajuntament de Parets ha ampliat el servei de recollida d'escombraries, concretament de rebuig i d'orgànica, a cada dia de la setmana, és a dir que la retirada es farà de dilluns a diumenge.
  Arxivat a: Medi ambient, Via pública
 4. Logo GRENP
  20/07/2018
  El pròxim dimecres, 25 de juliol, a les 12 h, la sala de plens de l’edifici consistorial acollirà la signatura del conveni entre l’Ajuntament de Parets i el Grup de Recerca de l’Escola de la Natura de Parets (GRENP).
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
 5. Sot d'en Barriques obres
  04/07/2018
  Avui l'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, ha visitat les obres del futur nou pulmó verd del poble, el Parc del Sot d'en Barriques. Un espai multigeneracional, que tindrà jocs d'aigua per a infants i aparells per a la gent gran. El parc, resultant del procés participatiu on van prendre part gairebé 3.000 paretanes i paretans, disposarà de 167 arbres de diferents fulles i colors.
  Arxivat a: Medi ambient, Via pública
 6. Parets vistes helicòpter
  18/06/2018
  Què és la contaminació atmosfèrica? Com es regula? Quins efectes té sobre la nostra salut? Què signifiquen les etiquetes que cataloguen els vehicles?... Per donar resposta a aquesta i altres preguntes aquest divendres 22 de juny, a les 19 h, l'Escola de la Natura de Parets ha programat la xerrada ‘Parets: salut i ciutat amable, qualitat de l'aire i mobilitat’, a càrrec de Sara Piqueras, educadora i llicenciada en ciències ambientals. La conferència s'emmarca en la celebració de les primeres jornades sobre contaminació i mobilitat sostenible organitzades per l'àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Parets.
  Arxivat a: Medi ambient
 7. Delegació de l'Ajuntament d'Esplugues visita Parets proves ADN gossos
  06/06/2018
  Aquesta ha estat encapçalada per l'alcaldessa, Pilar Díaz i representants de diverses àrees del seu equip polític i tècnic. L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, acompanyat de la Directora de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, Marta Molins, els han exposat l'experiència després d'un any d'haver iniciat el projecte, amb una valoració dels resultats del mateix.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
 8. E Natura
  04/06/2018
  Les abelles esdevenen, cada cop més, una espècie amenaçada i en perill d'extinció i la seva desaparició tindria conseqüències directes molt greus per a l'ésser humà. Per conscienciar els experts i la població d'aquest problema, l'Escola de la Natura ha programat una xerrada sobre el món de les abelles: l'actualitat, la problemàtica i les propostes de futur. La xerrada tindrà lloc divendres 8 de juny, a les 19 h, i anirà a càrrec de Jaume Clotet, apicultor i fundador de l'empresa Mel·lis.
  Arxivat a: Medi ambient
 9. Mosquit tigre
  31/05/2018
  L’àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Parets, ha iniciat una campanya informativa i un seguit d'actuacions necessàries per a la prevenció de la propagació del mosquit tigre. La campanya especifica de quina manera pot participar la ciutadania per evitar-ne la porliferació d’aques insecte, i què cal fer en cas de picada.
  Arxivat a: Medi ambient
 10. XVI Bicicletada del Besòs RP
  10/05/2018
  Per tercer any consecutiu, Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs organitzada pel Consorci Besòs Tordera. L’activitat tindrà lloc el diumenge, 27 de maig, a partir de les 9.30 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. Les inscripcions, totalment gratuïtes, ja es poden formalitzar a www.besos-tordera.cat.
  Arxivat a: Esdeveniments, Esports, Medi ambient
Anterior Pàgina 2 de 20 Següent